Simona Halep, la bolidul de sute de mii de euro, dat de Ion Țiriac. Totul s-a întâmplat după ce au luat masa împreună

Publicat: 20/09/2019 | 08:09
Simona Halep, la bolidul de sute de mii de euro, dat de Ion Țiriac. Totul s-a întâmplat după ce au luat masa împreună

Simona Halep se pregătește să plece în China, acolo unde va juca timp de două săptămâni, însă înainte s-a întâlnit cu Ion Țiriac. Cei doi au luat masa împreună, unde au stat ceva timp de vorbă, cel mai probabil omul de afaceri i-a mai dat câteva sfaturi campioanei noastre, iar apoi Simona a avut parte de o mare surpriză.

I-a propus să facă schimb de mașini până acasă. Surpriza a fost foarte plăcută pentru tenismenă, pentru că propunerea a venit chiar în momentul în care se pregătea să se urce în mașina de teren Mercedes pe care o conduce, ea fiind imaginea cunoscutei firme. Ion Țiriac a vrut ca măcar pentru câteva minute să simtă adrenalina pe care doar o mașină sport ți-o poate oferi, așa că i-a dat să conducă Ferrari-ul cu care venise, scrie Click.ro.

Sursă foto: Mihai Ionescu

Are o relație cu Toni Iuruc

Simona Halep are o relaţie sentinmentală cu Toni Iuruc, cei doi formând un cuplu de circa o lună. Recent, în cadrul unui interviu, ex-liderul WTA a vorbit acum despre povestea sa de dragoste pe care o trăieşte alături de omul de afaceri.

Bărbatul de 40 de ani a înfiinţat, în 2002, agenţia AdVenture, cea care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. “Mi-a spus domnul Ţiriac: ‘Ai o responsabilitate acum, nu mai eşti a ta, eşti a ţării’…Sunt mult mai relaxată, mult mai sociabilă în viaţa de zi cu zi. Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”, a declarat Simona Halep la TVR 1.