Simona Pătruleasa, anunț cutremurător: ”Soțul și un copil i-au decedat, mai are în spital doi copii… Ce poate fi în sufletul acestei mame?”

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 08/08/2018 | 11:22

Simona Pătruleasa a fost marcată de un tragic accident, în urma căruia două persoane au decedat, iar alte două au ajuns la spital.

Este vorba de accidentul de pe DN24, în urma căruia o familie a rămas fără tată și unul dintre copii.

Jurnalista a făcut un apel către cei care o urmăresc pe rețelele de socilalizare, pentru a ajuta familia.

„Sâmbătă seara am prezentat o ştire despre un accident de pe DN24 cauzat de un sofer care a depăşit neregulamentar într-o curbă fără vizibilitate. A intrat frontal într-o maşina în care se afla o familie: părinţii şi 3 copii. Tatăl şi una dintre fete au murit pe loc. Mama şi ceilalţi doi copii, o fată şi un baiat, au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean Galaţi.

Nu ştiu ce-ar putea fi în sufletul unei femei căreia soţul i-a decedat. În sufletul unei mame al cărei copil a murit. Al unei mame care mai are doi copii în spital. Şi nu pot să-mi imaginez câtă forţă trebuie să aibă acel om.

Daca vreti sa daţi o mâna de ajutor , puteţi s o faceţi în contul bancar, deschis pe numele unchiului, MOLDOVEANU NEAGU, la BANCA TRANSILVANIA, în contul RO91BTRLRONCRT0390734001.

Număr de telefon: 0749186002.

Oamenii din satele alaturate s-au mobilizat şi ei!

Va multumesc!”, a scris Simona Pătruleasa.

Citește și...