Simona Pătruleasa, declarații cutremurătoare după ce a pierdut sarcina: „Începuserăm să o pregătim pe Ingrid, să îi vorbim”. Știrista Kanal D a vorbit despre coșmarul care i-a marcat viața

Publicat: 21/11/2019 | 11:17

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof au o relație de 14 ani de zile, iar de 11 ani sunt soț și soție. Cei doi sunt părinții unei fetițe pe nume Ingrid, în vârstă de opt ani. Ca orice cuplu, au avut parte și de momente grele, unul dintre ele a fost în urmă cu cinci ani, când știrista Kanal D, însărcinată în 10 săptămâni, a pierdut copilul, a cărui inimă s-a oprit.

Atunci a fost cel mai greu, poate mai greu decât atunci când făceam tratamente. Cumva începuserăm să o pregătim pe Ingrid, să îi vorbim… Era foarte micuţă şi a fost dur”, povestea Simona pentru revista VIVA!.

Cred că soluția unei căsnicii tranice, așa cum este și în cazul nostru, e dată de faptul că amândoi avem aceleași idealuri, aceleași scopuri. Nu ne plictisim niciodată, chiar dacă în 14 ani am stat despărțiți doar 3 zile. Cel mai important este faptul că ne dorim ce este cel mai bine pentru Ingrid, fetița noastră.”, spunea Simona Pătruleasa pentru Libertatea.

Înainte de a apărea pe micile ecrane, a lucrat ca învățătoare

Simona Pătruleasa s-a căsătorit în 2009 cu Sabin Ivanof, pe Insula Capri, într-un decor de vis. De 14 ani, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Pe 18 iulie, cei doi au împlinit 11 ani de căsătorie și niciodată nu au stat despărțiti. Din dragostea lor a venit pe lume micuța Ingrid, care este o fetiță superbă și le umple viața de bucurie părinților ei.

Frumoasa prezentatoare nu a avut tot timpul o situație financiară așa bună. Puțină lume știe că, înainte de a apărea pe micile ecrane, vedeta a lucrat ca învățătoare în provincie. Despre acestă perioadă din viața ei a vorbit prezentatoarea de televiziune într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Formula As, amintindu-și cu drag de acele vremuri:

(…) Nu aveam bani, trăiam din sala­riul foarte modest de învăţă­toare, dar primeam atâ­ta iubire şi atenţie din partea copiilor, încât atunci am realizat că poţi să fii fericit şi dacă n-ai averi, că poţi să fii fericit şi „cu foarte puţin”, pen­tru că acel „puţin” înseamnă mai mult decât orice. Chiar şi azi, în clipele mai grele sau când pre­zint ştiri des­pre oameni sărmani şi singuri, îmi dau seama că mie Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am cerut sau decât aş fi putut să sper: dra­gostea foş­tilor mei elevi, dragostea familiei mele, apre­cie­rea oame­ni­lor care mă urmăresc la tele­vizor! Asta e cea mai de preţ avere!” declara chiar ea într-un interviu.

Citește și...