Simona Trașcă a mărturisit totul! Blondina este dependentă de… ”N-am ieșit din casă vreo trei, patru zile”

Publicat: 16/04/2019 | 22:21

Simona Trașcă se confruntă cu o dependență destul de gravă. Acesta este și motivul pentru care blondina nu poate să doarmă și stă numai în casă.

Simona Trașcă a recunoscut că este dependentă de… jocuri! Are 39 de ani, dar nu-și vede viața fără ultimul joc pe care l-a descărcat recent pe telefon. Cât e ziulica de lungă și nu numai, blondina cumpără animăluțe, vinde lapte, le dă de mâncare căprițelor, oilor, găinilor… virtual vorbind, bineînțeles! (CITEȘTE ȘI: SIMONA TRAȘCĂ, “TRADUSĂ” DE IUBIT ȘI LUATĂ PESTE PICIOR DE PRIETENI)

Doar că ”ferma” virtuală pe care o deține Simona Trașcă îi ocupă mult timp și nu mai poate nici măcar să doarmă nopțile.

„Cu somnul am nişte probleme din cauza unui joc. Am o dependenţă, mai nou. De vreo câteva săptămâni.. Eu cred că nu are o vârstă chestia asta. Mi-am descărcat o fermă şi am început să mă joc. Prima oară n-am ieşit din casă vreo trei, patru zile. N-am putut să dorm, nu-mi era somn. Sunt pe joc! Trebuie să cresc în nivele, să iau bonusuri, să vând lapte, să cumpăr capre. Am 39 de ani şi mă joc. Nu prea pot să dorm. Am acolo văcuţe, capre, găini, tot felul de chestii. Chiar sunt dependentă de jocul ăsta.”, a mărturisit Simona Traşcă în platoul emisiunii „Răi Da Buni”.

Simona Trașcă a fost bătută în 2017

Simona Trașcă a trecur prin clipe de coșmar în 2017 atunci când a fost bătută de o altă tânără într-un parc din Capitală. Atunci blondina și-a scos certificat medico-legal și a mers în instanță pentru a-și face dreptate. Magistrații însă nu au decis în favoarea Simonei Trașcă dintr-un motiv incredibil. (CITEȘTE ȘI: SIMONA TRAȘCĂ, “TRADUSĂ” DE IUBIT ȘI LUATĂ PESTE PICIOR DE PRIETENI)
„Nu înţeleg nici eu în momentul ăsta foarte clar ce se întâmplă. Mi-a zis avocata că nu s-a plătit timbrul. Mama mi-a zis că s-a dus şi a plătit tot ce trebuie. Am sunat-o acum, dar nu mi-a răspuns. Dar nu cred care e faza. Cică, de la un timbru. Mi-a spus doamna avocată că trebuie să merg să plătesc un timbru. I-am dat banii mamei mele şi s-a dus şi a plătit. Astăzi, am aflat că nu s-a plătit şi nu înţeleg. Sunt în ceaţă în acest moment.
Am cerut daune, aşa, să simtă şi ea. Să simtă ceva, să-i pară rău măcar. Îţi dai seama, nu poţi să baţi omul nevinovat şi să nu păţeşti nimic. Am făcut asta ca să nu mai bată pe nimeni. Nu mi s-a părut nimic corect din tot ce s-a întâmplat. Momentan, doamna avocată este plecată din ţară şi aştept să se întoarcă, să vedem ce mai facem. Nu pot lăsa lucrurile aşa, este prima şi singura persoană din viaţa mea pe care nu pot să o iert”, a declarat Simona Traşcă într-o emisiune de televiziune.
Citește și...