Sinead O’Connor și-a schimbat numele și s-a convertit la islam

Publicat: 26/10/2018 | 10:18
Sinead O’Connor și-a schimbat numele și s-a convertit la islam

După ce a întâmpinat mai multe probleme de sănătate, artista s-a decis să-și schimbe numele, dar și religia. 

Celebra cântăreață a recunoscut că suferă încă din copilărie de tulburări bipolare, iar până acum a avut mai multe tentative de sinucidere. De exemplu, în 2015, a încercat să-și pună capăt zilelelor printr-o supradoză de medicamente, a recidivat la câteva luni, pentru ca la scurt timp să fie dată dispărută.

De câțiva ani, artista locuiește la New Jersey, iar într-un video de anul trecut ea s-a filmat în timp ce plânge și acuză faptul că nimeni nu-i mai acordă atenție.

Acum, Sinead O’Connor face din nou subiectul unei știri controversate.

Vă anunț  că sunt mândră că am devenit musulmană”, a scris O’Connor pe 19 octombrie, explicând că noua ei credință „este concluzia firească, în urma unei călătorii și a învățăturilor unui teolog”. „Toată Scriptura duce la islam. Ceea ce face ca toate celelalte scripturi să fie redundante „, a adăugat ea, înainte de a le dezvălui că va fi cunoscută de acum înainte printr-un nume nou. „Mi se va da nume nou. Va fi Shuhada”, a mai adăugat aceasta.

Pe lângă schimbarea de nume, artista a mai publicat pe pagina ei de Twitter o poză care însoțește mesajul: ”Purtți hijab”. Ea a anunțat că va bloca toate mesajele rasiste.

Într-una dintre imagini, Sinead O’Connor apare în fața unui semn care se traduce: ”Mi-ai luat trupul, mi-ai luat mintea, mi-ai luat copiii dar niciodată nu îmi vei lua vocea”, a spus ea.