Singura fiică a regretatului actor George Motoi a pierdut moștenirea! Judecătorii au decis că…

Publicat: 26/07/2018 | 23:38

Bătălia pentru averea regretatului actor George Motoi a fost tranșată în instanță. Singura fiică a maestrului a pierdut procesul în fața văduvei decedate! Acțiunea fusese intentată de Giliola Motoi în februarie anul trecut, cu cinci luni înainte de a se stinge din viață. (Reduceri mari la jocuri PC) Judecătorii au hotărât că bunurile și drepturile de imagine ale actorului aparțin… soacrei acestuia, moștenitoarea văduvei! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile unei hotărâri de-a dreptul incredibile.

George Motoi a încetat din viață în 2015, la vârsta de 79 de ani. La căpătâiul lui s-au aflat, alături de alte persoane, nevasta Giliola Brăileanu, dar și prima soție, Cezara Dafinescu, cu care are o fată, Raluca. După moartea actorului, soția sa a dat-o în judecată, în februarie 2017, pe singura fiică a lui George Motoi, motivul disputei fiind averea lăsată în urmă de regretatul artist. (Promotiile zilei la monitoare

Însă, în iulie 2017, Giliola Brăileanu a murit neașteptat, la doar 47 de ani (TOATE DETALIILE AICI), iar procesul părea că se va termina automat, Raluca urmând să rămână singura beneficiară a moștenirii. Lucru care, surprinzător, nu s-a întâmplat! În ecuație a intervenit Rodica Coconcea , mama Giliolei. Soacra regretatului actor a continuat acțiunea deschisă în instanță de fiica sa, în speranța că va intra în posesia averii lui George Motoi. Lucru care s-a și întâmplat!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că judecătorii au decis că Giliola este singura moștenitoare a lui George Motoi, căreia i-a revenit întreaga masa succesorală. Și, cum soția actorului a decedat, Rodica Coconcea, nimeni alta decât soacra artistului, a obținut tot! O decizie halucinantă a instanței, prin care singura fiica a lui George Motoi a pierdut moștenirea!

În plus, Raluca este obligată să plătească Rodicăi Coconcea suma de 300 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată – onorariu avocat.

În joc nu a fost nici măcar locuința din București a regretatului actor, ci doar mai multe bunuri care se află în imbobil, după cum urmează: „un birou, o bibliotecă, trei fotolii, șase scaune, o masă și mobilierul de bucătărie, un frigider, un aragaz, o cameră de luat vederi, un DVD player, un televizor, tablouri, poze înrămate George Motoi, recuzită film personaj Lăpușneanu (coroană, sceptru și inel), tablouri cu timbre”. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL PE AVEREA STELEI POPESCU! FAMILIA NU POATE VINDE BLOCUL CONSTRUIT DE ARTISTĂ!)

Soacra lui George Motoi a pus mâna chiar și pe drepturile de imagine și de autor ale actorului, dar și pe 4.091 acțiuni (6 la S.I.F. Banat-Crișana S.A., 5 la S.I.F. Moldova S.A., 4.032 la S.I.F Transilvania, 38 la S.I.F. Munteania și 10 la S.I.F. Olteania).

Căsătorit 23 de ani cu femeia care i-a dăruit singura fiică

George Motoi a fost însurat cu Cezara Dafinescu timp de 23 de ani, actrița dăruindu-i o fiică, pe Raluca. Fata a rămas acum fără moștenirea care i s-ar cuvenit, aceasta urmând a intra în posesia mamei celei de-a doua soții a regretatului actor. (NU RATA: SINGURA FIICĂ A LUI NAE LĂZĂRESCU I-A DECLARAT VĂDUVEI RĂZBOI PE AVERE!)

George Motoi și Cezara Dafinescu au divorțat după ce femeia a început o relație cu afaceristul Gelu Fronea, cu care, de altfel, s-a și căsătorit. “Căsnicia cu el a fost extraordinară, dar a fost acea căsnicie între dintre doi oameni cu temperamente diferite, pentru că George este foarte sobru, foarte rece, cel puţin cu mine. Acum nu ştiu cum mai e. Mi-a convenit foarte tare acea perioadă pentru că nu ştiam cum e altfel, credeam că aşa trebuie să fie în viaţă, să fie o căsnicie cu un om cu care ai afinităţi. Fiind şi în aceeaşi meserie, era foarte bine, discutam foarte mult, jucam împreună, nu am simţit nevoia de altceva”, mărturisea Cezara Dafinescu când fostul ei soț încă mai era în viață.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...