Situație incredibilă la Caracal. Mama Luizei a fost amendată de DIICOT cu 5.000 lei

Autor: Maria H.
Publicat: 26/09/2019 | 19:23
Situație incredibilă la Caracal. Mama Luizei a fost amendată de DIICOT cu 5.000 lei

Mama Luizei a fost amendată de DIICOT cu suma de 5.000 lei pentru că nu s-a prezentat, joi, la sediul Direcției, deși a fost citată pentru a i se preleva probe biologice.

Surse judiciare au precizat că Monica Melencu a primit o amendă în valoare de 5.000 lei de la DIICOT, potrivit mediafax.ro

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a precizat joi dimineață că ar putea fi organizat un teledon astfel încât, dacă procurorii o amendează pe Monica Melencu pentru că nu s-a prezentat la sediul DIICOT așa cum a fost citată, populația să doneze bani pentru achitarea sumei respective.

Mama Luizei a fost citată joi, la sediul DIICOT București, pentru a i se preleva probe biologice, însă Monica Melencu nu s-a prezentat. Aceasta a declarat că nu a venit la sediul DIICOT deoarece se aștepta la un ordin judecătoresc și, din punctul său de vedere, nu există motiv pentru a oferi probe biologice, potrivit mediafax.ro

Mamei Luizei i s-a făcut rău în fața casei lui Gheorghe Dincă

Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, la reconstituirea în cazul răpirii fiicei ei, care a avut loc prima dată în fața casei lui Gheorghe Dincă. Acolo a fost chemată o ambulanță. După ce a încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care era Dincă, mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău.

“Nenorocit ce e, că are și el copii și nepoți. Bată-l-ar focul! Să ardă în flăcări”, au strigat oamenii de pe margine.

Citește și...