Slam-dunk la nivel inalt! Victor Ponta indeamna romanii sa favorizeze un baschetbalist care evolueaza in RUSIA

Publicat: 28/11/2013 | 17:52
Slam-dunk la nivel inalt! Victor Ponta indeamna romanii sa favorizeze un baschetbalist care evolueaza in RUSIA

Fiind un adevarat impatimit al baschetului, Victor Ponta este la curent cu tot ceea ce se intampla in acest sport. Chiar si in campionatul Rusiei, unde un roman facea legea la panou.

Este vorba despre Vlad Moldoveanu, un urias de 25 de ani, 101 kilograme si 2.06 metri inaltime, fiul lui Carmen Tocala – fosta mare jucatoare de baschet, actualmente secretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului.

La inceputul carierei, Vlad si-a incercat norocul in Statele Unite, a jucat la nivel de colegiu, insa nu a reusit capteze atentia niciunei echipe din NBA si s-a intors in Europa.

vlad moldoveanu

Actualmente, joaca la BC Kalev, o grupare estoniaina care evolueaza in campionatul Rusiei. Si o face foarte bine, fiind considerat favorit la castigarea titlului de MPV (distinctie acordata celui mai bun jucator) al lunii noiembrie.

print screen

La curent cu evolutiile fiului lui Carmen Tocala, Victor Ponta ii indeamna pe romani sa il voteze pe Vlad Moldoveanu, postand urmatorul mesaj pe contul lui de Facebook: „Baschetbalistul roman Vlad Moldoveanu are sanse mari sa fie desemnat Most Valuable Player (MVP) in VTB United League. Eu l-am votat Puteti sa-l sprijiniti si voi cu un vot la adresa www.vtb-league.com/en/home/home.htm (stanga jos)!„.

J.D