Smiley, distrus! Este îngropat în datorii

Publicat: 10/01/2019 | 09:26

ANAF continua operațiunea de inventariere a artiștilor, iar potrivit unui document publicat de jurnalistul Rareș Bogdan, Smiley apare ca datornic la stat cu o sumă considerabilă. Artistul ar avea de plătit peste 150.000 de lei, pentru depășirea plafonului TVA și nedeclararea veniturilor.

Documentul publicat de jurnalist se numește „Informare privind acțiunea desfășurată în vederea identificării contribuabililor ce desfășoară activități în cadrul evenimentelor prilejuite de celebrarea căsătoriei civile sau religioase” și a fost adresat vicepreședintelui ANAF Șerban Andrei Nistor de către „șef administrație adjunct” Inspecție Fiscală Argeș în data de 8 ianuarie 2019.

ANAF Argeș informează faptul că a desfășurat verificări la persoanele fizice autorizate, unde a observat că Andrei Maria Tiberiu – Smiley are de plătit 168.000 lei, ca urmare a depășirii plafon TVA și a neînregistrării tuturor veniturilor realizate.

Pornind de la acest fenomen, AIF Argeș a extins aria de verificarea (sic!) și asupra contribuabililor persoane fizice, analizând pentru început numai numărul de contribuabili înregistrați/autorizați la nivelul AJFP Argeș, unde există înregistrați nu (sic!) număr de 109 persoane autorizate în domeniu interpretare artistică. S-a continuat verificarea prin întocmirea de adrese către primăriile principale din județul Argeș (orașe mari), prin care s-a solicitat numărul căsătoriilor încheiate din (sic!) perioada 2013-2017”, se arată în informarea trimisă la centru.

Publicată de Rares Bogdan pe Miercuri, 9 ianuarie 2019

”Îmi doresc ALTCEVA!”

În ceea ce privește dragostea, Smiley nu spune foarte mult, ca de fiecare dată, lăsând fanii să interpreteze fiecare cuvânt al său. Dar, atunci când vine vorba despre DORINȚA 19 a lui Smiley, lucrurile sunt oarecum… misterioase.

”Îmi doresc ALTCEVA!”, declară el, iar aceste câteva cuvinte transmit mult mai mult decât ar părea la o primă vedere. Smiley vrea mai mult, se simte încă neîmplinit – sufletește, artistic? – și credem că Gina Pistol ar trebui să fie foarte atentă. 🙂 Poate că Smiley și-a dat seama că Gina nu este acea ”jumătate” pe care o așteaptă de atâta vreme.

În rest, cum se spune, Smiley privește – totuși – optimist către viitorul apropiat și spune că și-ar dori să vadă câți mai mulți oameni fericiți.

Citește și...