SMS-uri scandaloase trimise de Oana familiei lui Vadim! “Să mă … pe voi!”

Publicat: 15/10/2015 | 00:10
SMS-uri scandaloase trimise de Oana familiei lui Vadim! “Să mă … pe voi!”

Dezvaluiri de necrezut in scandalul dintre Oana Zavoranu si rudele lui Vadim Tudor. CANCAN.ro a intrat in posesia unor mesaje halucinante trimise de vedeta, nepoatei lui Vadim Tudor.

Oana a trimis mai multe sms-uri nepoatei lui Vadim, in care le ameninta pe cele doua fete ale acestuia, iar cuvintele grele la adresa tinerelor sunt cu adevarat uimitoare.

oana zavoranu

Folositi ce vreti ca ma plictiseste discutia cu niste mincinoase!gata cu conversatiile cu mine,cu mizeriile voastre si cu ponegrirea Dnei Lidia Samson care este o femeie extraordinara,frumoasa si tot ceea ce voi nu sunteti!..la fel si fratele Domnului Vadim,dl Marcu,dl Cezar Marin ,in frunte cu mine care o sa va arat eu CUM E LEGEA SI ADEVARATELE DREPTURI ALE UNUI OM CORECT CARE NU SA TINE DE MINCIUNI,MANEVRE,HOTII SI ALTE CHESTIUNI…sa va duceti unde vreti ca fix in cur ma priveste unde va duceti voi! Sictir!”

oana zavoranu

Un alt mesaj trimis de Oana Zavoranu suna dur. „Ma p*s pe voi cu jet! Si stiti asta!Si ghinionul vostru ca eu iti zic in particular asta,asa ca public,foloseste-te de ce zice chioampa ta de nepoata care are tupeul sa ridice ratul la OANA ZAVORANU!”

Oana Zavoranu foloseste cuvinte injurioase mai ales la adresa fetelor lui Corneliu Vadim Tudor. „Vezi-ti de barbata-tu care a fugit ca dracu de tamaie de tine si lasati miloagelor escroace propavaduirile despre Dumnexeu,ca si lui ii e sila de voi!”, a fost mesajul trimis de Oana nepoatei lui Vadim.

oana zavoranu

Citeste si

Oana Zavoranu, umilita de asociatii sai! De trei luni o plimba cu zaharelul si nu primeste nimic
Oana Zavoranu, aparitie de infarct. A venit la o emisiune tv fara sutien si a aratat tot

„Nu esti tu sau miloagele alea escroace in masura sa ma judecati pe mine sau oameni de valoarea mea! Taceti dracu’ din gura de ordinare ingalate si urate! Sunteti hidoase si la chip si la suflet,iar asa zisa voastra credinta este doar o mizerie fariseica pentrut prostii care au timp sa se uite in gura voastra!nu iti mai permite jegule sa ma deranjezi!”, suna un alt mesaj trimis de bruneta.

Andreea Negoita

Citește și...