Snoop Dogg a anulat concertul din București. Care este motivul oficial

Publicat: 27/08/2018 | 13:03
Snoop Dogg a anulat concertul din București. Care este motivul oficial

Snoop Dogg nu va mai concerta la București. Evenimentul Dj Snoopadelic pe care artistul îl avea programat pentru 29 august, la Arenele Romane, a fost înlocuit „din motive independente” de organizatori cu un concert aniversar live pe care rapperul îl va susţine în 2019 în Capitală.

Organizatorii Phoenix Entertainment au anunţat luni: „Din motive independente de noi, mult aşteptata întâlnire cu Snoop Dogg din 29 august de la Arenele Romane va fi amânată pentru anul următor. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu noua dată, locaţia rămânând aceeaşi – Arenele Romane. Preţul biletelor pentru noul eveniment va fi 335 de lei”, potrivit News.ro.

În 2019, Snoop Dogg va prezenta la Bucureşti „Concert Aniversar Live 100% – 25 de ani Snoop Dogg”.

Cei care au cumpărat bilete pentru show-ul Snoopadelic (DJ set) le pot păstra pentru concertul live, fără să fie nevoie de plata unei diferenţe.

Cei care doresc să returneze aceste bilete o vor putea face direct la agenţiile de unde au fost achiziţionate, începand cu 10 septembrie.

A “salutat” gestul unui protestatar care a lovit un jandarm în Piața Victoriei

Altfel, în urmă cu două săptămâni, Snoop Dogg a distribuit un video din timpul protestelor din Piața Victoriei. El a ”salutat” gestul unui huligan care a lovit un jandarm, imediat după ce acesta a fost îmbrâncit peste un gard. Faza l-a amuzat pe rapper, și chiar a transmis un mesaj în dreptul acestui video: ”F.T.P”, însemnând ”Fuck The Police”. (VEZI AICI DETALII)

Citește și...