Snoop Dogg s-a rupt în figuri pe muzica lui Dani Mocanu! Imaginile au devenit virale. VIDEO

Autor:
Publicat: 13/09/2020 | 12:33
Snoop Dogg s-a rupt în figuri pe muzica lui Dani Mocanu! Imaginile au devenit virale. VIDEO

Dani Mocanu a ajuns chiar și la urechile lui Snoop Dogg! Celebrul artist s-a rupt în figuri pe melodia „Cireșica”, pe care „regele Youtube-ului” a lansat-o în urmă cu aproape 2 săptămâni.

Snoop Dogg a ajuns viral pe internet, după ce a fost publicat un clip video cu el, în care dansează pe melodia lui Dani Mocanu, cea mai recent lansată.

În imagini se vede clar cum Snoop Dogg se dă în stambă și se rupe în figuri pe melodia lui Dani Mocanu, iar cel care a postat imaginile a fost chiar Costi Ioniță. Costi Ioniță și Snoop Dogg se cunosc foarte bine, iar probabilitatea ca respectivul clip video să fie „pe bune” trebuia să fie destul de mare, datorită acestui lucru.

Cu toate acestea, unii internauți s-au întrebat dacă nu cumva clipul video este fake, iar Snoop Dogg dansează, de fapt, pe altă melodie și nu pe cea lansată de Dani Mocanu. Oricare ar fi adevărul, trebuie să recunoașteți că este ceva ce merita să ajungă viral. Priviți!

Dani Mocanu, idilă cu Emily Burghelea? Au filmat împreună ultimul clip al manelistului

Zilele trecute vă vorbeam despre faptul că celebrul Costi Ioniță a dinamitat industria muzicală românească! Cel mai nou proiect al său este legat de Dani Mocanu, alături de care a lansat o melodie-bombă, dar ceea ce a atras atenția tuturor este faptul că focoasa Emily Burghelea a jucat rolul principal în videoclip. Și nu oricum, ci în ipostaze tandre, alături de Mocanu!

n clipul existent pe Youtube, Emily Burghelea se afișează în ipostaze destul de apropiate de Dani Mocanu, astfel că toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva s-a legat o poveste de iubire între cei doi. Răspunsul este nu, dar trebuie să recunoaștem faptul că sunt niște actori foarte buni, care și-au jucat rolul cu muuuult profesionalism.

Îmbrăcată super sexy, Emily Burghelea a atras toată atenția cu prezența sa în videoclipul lui Dani Mocanu, mai ales că nimeni nu se aștepta la un astfel de…„deal”.

Încă un lucru ce a atras atenția fanilor lui Dani Mocanu este faptul că manelistul cântă în limba italiană, demonstrând că orice se poate, atunci când îți dorești. Din videoclip nu lipsesc dansatorii, care nu sunt deloc puțini, iar întreaga acțiune a fost filmată în Vama Veche, la malul mării. Desigur, nici Costi Ioniță nu lipsește din peisaj, căci producătorul muzical are și el câteva intervenții pe ici, pe colo. În numai câteva ore de la lansare, melodia „Fragolina” a adunat peste 50.000 de vizualizări și cu siguranță Dani Mocanu știe că urmează să rupă trendingul în două!