Șoc în televiziunea din România! Unul dintre cele mai vechi posturi TV se închide, după 20 de ani de funcționare. Toți angajații, concediați

Publicat: 15/02/2019 | 09:53

Șoc în televiziunea din România! Se va închide unul dintre cele mai vechi posturi TV, după 20 de ani de funcționare. Vestea surprinzătoare vine ”la pachet” și cu o informație extrem de neplăcută – toți angajații respectivei televiziuni vor fi concediați.

Postul de televiziune TVH – operat de Fundația Massmedia România de Mâine – se va închide în următoarea perioadă, după aproape 20 de ani de funcționare. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, toți angajații televiziunii – în jur de 50-60 de oameni – urmează să fie concediați.  De ceva vreme, TVH se transformase într-un post de televiziune pentru copii, iar Andra Gogan devenise imaginea stației.

Citește și: LOVITURĂ PENTRU PRO TV! E OFICIAL: TELEVIZIUNEA SE ÎNCHIDE DE LA 1 MARTIE. CNA A ACCEPTAT CEREREA PRO TV DE RETRAGERE A LICENȚEI

Companiile de cablu vor fi anunțate de închiderea emisiei. Practic, postul de televiziune TVH își va înceta emisia după ce va înștiința, oficial, Consiliul Național al Audiovizualului în legătură cu decizia luată.

Actualul post TVH a fost lansat în urmă cu aproape 20 de ani de Fundația România de Mâine, ca un post școală care funcționa pe lângă Universitatea Spiru Haret. Ulterior, numele a fost schimbat în TVH2O, apoi în TVH.

TVH era în lista must-carry, ceea ce înseamnă că era prezent în grilele tuturor distribuitorilor de cablu.

Citește și: BOMBĂ ÎN TELEVIZIUNE! DECIZIA LUATĂ DE KANAL D ÎN LEGĂTURĂ CU VIITORUL ANDREEI MANTEA

Citește și...