Surpriza începutului de an! ”Craiul” Codin Maticiuc va deveni tătic!

Publicat: 10/01/2019 | 11:35

Codin Maticiuc, unul dintre cei mai râvniți burlaci ai României – cuoscut și sub numele de ”Craiul de Dorobanți” -, urmează să devină… tătic, iar vestea ia prin surprindere întreaga lume mondenă. Este o veste care contrazice ipotezele conform cărora Codin Maticiuc nu va putea fi niciodată ”potolit”, că nu se va ”așeza la casa lui” și că, orice s-ar întâmpla, va prefera statutul de… crai.

Conform informațiilor publicate de spynews.ro, Codin Maticiuc a lăsat-o însărcinată pe o frumoasă brunetă alături de care s-a și afișat într-un mall din Capitală. Au intrat într-o librărie, s-au plimbat prin magazine.

Frumoasa brunetă de la brațul lui Codin Maticiuc a afișat o… burtică de toată frumusețea, iar Codin Maticiuc – mare amator de lectură – a cumpărat o carte din librăria respectivă. Apoi, afișând zâmbete de oameni care se simt foarte bine unul alături de celălalt, Codin și frumoasa brunetă însărcinată au părăsit librăria.

CITEȘTE ȘI: O SĂ RÂZI CU LACRIMI! CUM ARATĂ CODIN MATICIUC ÎN LICEU

Ce spunea Codin Maticiuc anul trecut despre numele copiilor săi

Anul trecut, Codin Maticiuc a scris ceva ce a surprins pe multă lume. S-a referit la numele cu care își va boteza copiii.

„Pe băiatul meu îl va chema Ion și pe fata mea Smaranda. Știu ce o să zici. Nu vreau să aud. Asta va fi singura noastră ceartă. Vreau să îi creștem în România și să îi botezăm ortodox. Nu cred că întâmplător m-a lăsat cineva pe aici”a scris Codin Maticiuc.

CITEȘTE ȘI: UN ALTFEL DE HALLOWEEN PENTRU CODIN MATICIUC: ”PERFUZIE CU DOVLEAC…”

 

Citește și...