Șoc la Kanal D! A fost dată afară de la Puterea Dragostei

Publicat: 21/07/2019 | 13:51
Șoc la Kanal D! A fost dată afară de la Puterea Dragostei

Șoc la Kanal D! Fanii emisiunii ”Puterea Dragostei” nu se așteptau la o astfel de surpriză, cu atât mai mult cu cât concurenta atrăgea privirile ca un magnet și era urmărită cu interes maxim.

Bianca a participat și în primul sezon de la ”Puterea Dragostei”, numai că acum – în sezonul al doilea, prima gală – a fost eliminată. Bianca a fost propusă spre eliminare, alături de Rusu, și părăsește casa ”Puterea Dragostei”. Pe de altă parte, Livian și Mary au fost desemnați drept concurenții favoriți în casa ”Puterea Dragostei”.

Andreea Mantea, în lacrimi la gală

Concurenții care au fost supuși testului iubirii, în cele câteva luni de când se află în Casa “Puterea Dragostei”, au luptat pentru marele premiu pus în joc, dar și-au dorit să-și găsească și sufletul pereche. Înainte de gală, Andreea Mantea nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

”Pentru toate trăirile pe care voi le-ați simțit și le-ați expus aici, în fața telespectatorilor și în fața noastră, nu pot decât să vă felicit din tot sufletul meu. Abia așteptam să se termine pentru că eram supărată pe voi și aș fi vrut să vă spun că abia aștept să plecați pentru că m-ați supărat foarte tare. Țin la voi toți și știu ce înseamnă mirajul televiziunii și nu aș vrea să fiți arătați cu degetul când plecați de aici. Vreau să fie pentru toți ceva bun, ceva frumos această experiență. Nu vreau să vă certe nimeni și nu vreau să vă reproșeze nimeni nimic.

Ati fost sinceri si ați fost frumoși. Așa cum ați făcut-o voi, chiar dacă ați făcut-o și cu lucruri urâte, ați fost sinceri și ați arătat lucruri adevărate. Tot ce ați trăit ați arătat telespectatorilor și a fost o lecție pentru toți, pentru mulți. Voi încă sunteți mici și mă bucur enorm ca ați avut curajul să veniți aici și ați trecut prin asta pentru că vă va ajuta enorm pe viitor”, a spus Andreea Mantea în primul sezon al show-ului ”Puterea Dragostei”.

Citește și...