Șoc la Kanal D! Bruneta de la Puterea Dragostei este însărcinată! Ce cântăreț celebru ar fi lăsat-o gravidă

Publicat: 17/08/2019 | 11:01
Șoc la Kanal D! Bruneta de la Puterea Dragostei este însărcinată! Ce cântăreț celebru ar fi lăsat-o gravidă

Șoc la Kanal D! O frumoasă brunetă de la ”Puterea Dragostei” este însărcinată, iar tată este un cîntăreț celebru din showbizul românesc. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii, însă un astfel de anunț nu poate fi decât unul care induce bucuria unei viitoare mămici.

Larisa de la ”Puterea Dragostei” ar fi avut mai multe întâlniri ”fierbinți” cu… Culiță Sterp, iar faptul că în fiecare dimineață are unele… simptome care se manifestă, inclusiv, prin grețuri. Totuși, Larisa neagă că ar fi însărcinată, spune unul dintre apropiații ei.

”În fiecare dimineață, Larisa era lipsită de energie, de putere, îi era cam rău. Ea spunea că așa e ea, că nu este o persoană matinală, dar până de curând nu reacționa în acest fel când se trezea. Mai mult, în avion, când s-a întors în România, în vacanță, a fost la un pas de leșin, i s-a făcut, brusc, foarte rău, a făcut și un atac de panică. Noroc că a fost Bogdan Mocanu lângă ea, a ajutat-o. Ea neagă că ar fi însărcinată, toți ne-am gândit la asta, dar ea zice că nu e asta, ci că o face din cauza stresului”, a declarat martor ocular al transformărilor prin care trece Larisa de la ”Puterea dragostei”, conform wowbiz.ro.

Larisa, însărcinată?
Citește și...