Șoc la Kanal D! Andreea Mantea, clipe de groază. A leșinat și i s-a acordat primul ajutor

Publicat: 17/03/2019 | 11:30

Au fost momente șocante la Kanal D, în emisiunea prezentată de Andreea Mantea. Toți cei prezenți au fost uluiți și au așteptat cu sufletele la gură ca situația să revină la normalitate. Una dintre concurente a leșinat și a fost nevoie de acordarea primului ajutor.

Raluca a făcut un atac de panică în timpul filmărilor de la Puterea Dragostei. Concurenta a început deodată să se simtă rău și abia a reușit să ajungă la canapea. A fost nevoie de intervenția celorlalți, care au susținut-o pe tânără și au ajutat-o să se așeze. Deea s-a dus lângă ea și i-a spus că are un atac de panică și că totul va fi bine. Din fericire, Raluca și-a revenit destul de repede.

Raluca a leșinat și a primit îngrijiri medicale

„Lumea vorbește prost și ea pune la suflet”, a spus Ricardo. Adrian s-a simțit vizat de acuzațiile iubitului Ralucăi și a încercat să se apere.

„Eu toată ziua am simțit presiune pentru că și el și Bianca spuneau că voturile sunt false”, a spus Raluca.

Andreea Mantea a intervenit imediat, și a liniștit situația. Mai mult, ea le-a transmis concurenților că nu are nimeni niciun interes sau motiv să pună pe cineva în topul clasamentului, astfel că asemenea acuzații saunt nefondate.

Citește și...