Șoc la Pro TV! Cum a ajuns Andreea Esca să facă reclamă la cursuri de „puericultură”, fără voia sau știrea ei

Publicat: 25/06/2019 | 14:23
Șoc la Pro TV! Cum a ajuns Andreea Esca să facă reclamă la cursuri de „puericultură”, fără voia sau știrea ei

Andreea Esca s-a ”descoperit”, cu surprindere, în postura de ”imagine” a unor cursuri de… puericultură. Vedeta apare pe un banner bine poziționat pe Google, numai că totul se petrece fără ca ea să își fi dat acordul.

Practic, imaginea Andreei Esca este folosită în scop comercial fără acordul acesteia, informează paginademedia.ro. Fotografia este însoțită și de un mesaj: „Știai că beneficiezi de trei săptămâni plătite? Vreau atestatul în puericultură”. Link-ul resepectiv duce către site-ul cursuridepuericultură.ro, pe o pagină care nu are legătură și cu Andreea Esca. Acolo se promovează cursuri pentru tătici cu copii mici, potrivit aceleiași surse.

Andreea Esca a confirmat, pentru paginademedia.ro, că nu are absolut nicio legătură cu respectiva reclamă și nu și-a dat acordul pentru ca imaginea ei să fie folosită.

Imaginea Andreei Esca este folosită în scop comercial fără acordul acesteia

Ce studii are Andreea Esca

Andreea Ioana Esca s-a născut pe 29 octombrie 1972 la Bucureşti. A urmat şcoala sportive ”Emil Racoviţă” până în clasa a VIII-a. După terminarea Liceului Gheorghe Lazăr, vedeta a făcut studii universitare şi postuniversitare la Școala Superioară de Jurnalism. Ulterior a urmat programe de pregătire profesională la : Centrul pentru Jurnalism Independent (Praga), CNN Atlanta (SUA) şi în Atena, Grecia (1994).

Experiența acumulată la CNN nu se poate compara cu ceea ce învăța un jurnalist pe băncile facultății. În timpul stagiului la CNN, Andreea a văzut pentru prima dată cum funcționează o redacție de știri, cum arată un prompter și a făcut cunoștință cu întreaga tehnologie folosită pentru a realiza și prezenta un program de știri de calitate.

La terminarea stagiului de la CNN, Andreea s-a întors în România. A declarat că ar fi putut să rămână să lucreze pentru CNN, dar nu putea sta departe de țară și de familie. După întoarcerea în România, Andreea Esca a acceptat oferta Pro TV-ului de editor-prezentator știri.

Ca reporter a transmis în direct din: SUA, Paris, Madrid, Helsinki, Varșovia.

 

Citește și...