Şoc şi groază pentru un român aflat în trenul care a deraiat la Milano! Ce s-a întâmplat cu el!

Publicat: 25/01/2018 | 22:49
Şoc şi groază pentru un român aflat în trenul care a deraiat la Milano! Ce s-a întâmplat cu el!

Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar aproximativ 100 de persoane au fost rănite, după accidentul feroviar petrecut în apropiere de Milano. Printre răniţi se află şi un român. Din fericire, rănile au fost uşoare, acesta fiind externat.

„În continuarea informaţiilor privind accidentul feroviar din dimineaţa zilei de 25 ianuarie 2018, Ministerul Afacerilor Externe face următoarele precizări: Consulatul General al României la Milano urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de incidentul feroviar din dimineaţa zilei de 25 ianuarie 2018. Potrivit informaţiilor obţinute de echipa consulară mobilă prezentă la faţa locului, printre răniţi s-a aflat un cetăţean român care a fost transportat la spital cu răni uşoare, ulterior fiind externat. Consulatul General al României la Milano este în contact permanent cu autorităţile locale fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări”, se arată într-un comunicat al Ministerului de Externe.

Trenul care a deraiat în apropiere de Milano a trimis în spital aproape 100 de oameni care au nevoie de îngrijiri medicale. Nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs tragicul incident.

Conform The Metro, trenul cu opt vagoane s-a distrus aproape total, după ce a deraiat.

Citește și...