Șocant! O femeie a înșelat 10 primari din Vaslui cu o găleată. Prin ce metodă i-a făcut pe edili să-i dea o sumă colosală

Publicat: 08/11/2018 | 16:46

Cu o nouă metodă de escrocherie și o poveste înduioșătoare! Așa a reușit o femeie din Bârlad să păcălească 10 primari din Vaslui cu o găleată în care se afla dezinfectant. Odată ce ajungea în birourile edililor, ea începea să plângă și să-i implore să cumpere găletușele cu cloramina T pentru dezinfectarea școlilor și astfel să obțină bani să își trateze maladia chinuitoare.

Hoața, care se  dădea drept reprezentanta unei firme cu sediul în Pitesti, le spunea să cumpere cloramina T și că banii pe care îi primește vor fi folosiți ca să își plătească tratamentele pentru cancer, dar și așa-zisa operație, pe care o avea programată. Femeia a primit 900 de lei de la fiecare primar care a fost impresionat de povestea sa dramatică, potrivit vremeanoua.ro.. Astfel, ei au plătit pe produs cu 400% mai mult decât prețul lui real.

Mai mult, femeia din Bârlad îi mințea pe primari că din suma de 900 de lei, ea primește de la firmă doar 182 de lei, deși o astfel de găleată costă pe piață aproximativ 250 de lei. Firma pe care se făceau facturile este una fantomă, neavând angajați sau cifră de afaceri, conform sursei citată mai sus.

Sursa foto: vremeanoua.ro
Citește și...