Șoferul cu mesajul anti PSD lovește din nou! Și-a schimbat numerele de înmaticulare, iar acum are un nou mesaj

Publicat: 18/11/2018 | 15:04

Răzvan Ștefănescu, șoferul care a venit în România cu numere de înmatriculare ”M**E PSD” a renunțat la ele. Dar nu și la ideea de a protesta contra Guvernului. Acesta și-a pus alte numere de înmatriculare, care au și acestea un mesaj.

Acum, bărbatul conduce o mașină care are plăcuțele ”DADY HOT”. El a publicat mai multe imagini pe Facebook cu noile numere ale mașinii sale. Răzvan spune că a scris ”dady” și nu ”daddy, cum este corect, pentru că nu poate folosi mai mult de șapte caractere într-un număr de înmatriculare.

Luat la rost de autorități

În România au izbucnit, în februarie 2017, proteste împotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu, mișcări care au continuat, chiar dacă politicianul a fost îndepărtat. În Capitală, manifestanții foloseau simbolul “#Rezist”, pe care îl considerau reprezentativ pentru aceste mișcări de stradă.

Și care pare că a devenit marcă înregistrată. A demonstrat-o atunci, cu vârf și îndesat, un român care este, trup și suflet, anti-PSD. Mașina sa, înmatriculată în Suedia, avea un număr simplu și pe care absolut oricine îl poate înțelege. ”M..EPSD” era număr de înmatriculare pe care românul l-a ales pentru mașina sa.

Imediat ce Poliția a observat  mașina înmatriculată în Suedia, agenții de la Brigada Rutieră l-au oprit pe șofer în zona Piața Iancului din București. După ce au verificat cu atenție actele mașinii, dar și pe cele ale șoferului, oamenii legii l-au lăsat pe acesta să-și continue drumul. AVea să aibă, până la urmă, mari probleme.

Citește și...