Poliţiştii au intervenit în forţă sâmbătă seară, în centrul Capitalei, la un centru comercial. Din primele informaţii, un soldat americat a fost implicat într-o bătaie, într-un magazin din Piaţa Domenii.

Bărbatul ar fi început să arunce cu sticle pe jos, apoi s-a iscat un scandal de proporţii. O altă persoană l-a lovit pe soldatul american cu o sticlă în faţă.

Un echipaj SMURD a sosit la faţa locului şi a acordat primul ajutor bărbatului rănit. Poliţiştii au dus mai multe persoane la audirieri la secţia 4. Rămâne de văzut ce decizie vor lua oamenii legii după ce se vor termina aceste audieri, anunţă antena3.ro.

Toţi cei prezenţi în magazin îşi doresc ca americanul să suporte rigorile legii. Se tem, însă, că bărbatul ar putea scăpa basma curată, la fel ca şi Christopher Vangoethem, militarul americat care l-a accidentat mortal pe Teo Peter.

În luna decembrie a anului 2004, în urma unui accident rutier provocat de Christopher Vangoethem, un militar american angajat al ambasadei SUA la Bucureşti, Teo Peter a murit.

Americanul a intrat cu Jeep-ul în taxi-ul care îl ducea acasă pe artist. Chiar dacă se afla sub influenţa alcoolului, puşcaşul marin american a scăpat de închisoare, beneficiind de imunitate diplomatică. Ucigaşul lui Teo Peter s-a ales doar cu o mustrare din partea judecătorilor americani.

Citeste despre:american batut bucuresti, soldat american bucuresti, soldat batut bucuresti, teo peter, teo peter omorat


Share On Facebook