Solistul de la Bosquito a pierdut lupta cu kilogramele. Motivul pentru care Radu Almăşan nu își dorește să slăbească

Publicat: 21/04/2019 | 11:19

Deși au trecut aproape două decenii de la lansarea albumului de debut, pe care erau melodiile: “Pas cu pas” și “Tigano”, fanii trupei Bosquito nu au uitat versurile. În plus, împreună cu solistul formației, ei cântă nu doar acele piese vechi, ci și pe cele noi. În prezent, Radu Almășan și colegii săi au agenda plină cu spectacole. Deși îi apreciază muzica, susținătorii liderului trupei au observat că acesta a pierdut lupta cu kilogramele, iar unii dintre ei sunt îngrijorați pentru sănătatea lui.

Citește și: Radu Almasan s-a intalnit cu Dalai Lama: “Am ramas marcat pe viata”

Solistul de la Bosquito a pierdut lupta cu kilogramele

În urmă cu trei zile, formația Bosquito a susținut un concert în Cluj-Napoca, iar imaginile din galeria foto vorbesc de la sine despre atmosfera incendiară creată de Radu Almășan și colegii săi. Întrebat de mai mulți  despre kilogramele în plus, solistul de la Bosquito a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește să slăbească, subliniind că:  “dacă ești artist veritabil, îți pui arta pe primul loc, nu pe tine”.

“Dacă te cheamă Lady Gaga, contează aspectul fizic; dacă te cheamă Adele, nu contează. Sunt abordări diferite şi pot funcţiona ambele. Cred că trebuie să te simţi bine în pielea ta, pentru că atunci poţi să transmiţi arta ta. Până la urmă, dacă eşti artist veritabil, îţi pui arta pe primul loc, nu pe tine. Trebuie să fii ca profetul Mohamed, care le-a interzis discipolilor să-i picteze sau să-i înfăţişeze vreodată chipul pentru a nu distrage nimănui atenţia de la lucrul cu adevărat important: Dumnezeu.

Toţi ne uităm la Capela Sixtină, dar nu ştim cum arată Michelangelo, nici cum arată Van Gogh, cu urechea taiată. Consider că importanţa sporită a look-ului artistului este apanajul culturii pop a secolului al XX-lea şi e o decizie personală dacă vrei să fii înscris acestui curent. Noi, artiştii, ne jucăm cu armoniile Universului şi din joacă cream o expresie nouă ce poate să influenţeze viaţa a mii de oameni. Asta ne face pe noi deosebiţi. Altfel, fără arta mea, cel puţin eu, Radu Almăşan, sunt un tip ca oricare altul”, a declarat solistul de la Bosquito, relatează VIVA!.

Citește și: Radu Almasan (Boquito): In America, rromii sunt inca vazuti ca ceva boem, romantic, exprima virtuozitate si libertate”

Lista concertelor trupei Bosquito în următoarele luni

1 mai 2019: Vama Veche – Papa la Sanyi
10 mai 2019: Constanţa – Doors
16 mai 2019: Bucureşti – Hard Rock Café
1 iunie: Vama Veche – Concert Privat

 

 

Citește și...