Somer de lux, fostul nabab de la Metrorex are pofte nocturne cu o blonda tinerica!

Publicat: 03/09/2015 | 00:21

Radu Aurel, supranumit “nababul de la Metrorex”, isi pastreaza renumele de “somer de lux”. Conduce limuzina de peste 80 mii euro, mananca la restaurante de top iar femeile sunt nedezlipite de el.

Radu Aurel

Radu Aurel a fost unul dintre cei mai bine platiti bugetari din Romania, ocupand functia suprema la Metrorex, pe un salariu despre care se spune ca depasea 3000 euro, iar acum pare ca isi pastreaza standardele de somer de lux. Dupa ce metroul in care s-a urcat a ajuns la capat de linie, renuntand la sefia Metrorex, din motive bine cunoscute de anchetatorii DNA, Radu Aurel nu renunta la arogantele sinonime cu extravagantele milionarilor.

Radu Aurel

Serile trecute, limuzina de peste 80 de mii de euro a oprit in statia parcului Herastrau, cu peronul pe partea restaurantelor de fite. In aceeasi statie, si din aceeasi limuzina, a coborat si o tanara misterioasa care l-a insotit la restaurant pe mult mai in varstnicul domn. Fiind un barbat liber, de fosta sotie scapand printr-un divort care a parut profitabil pentru ea, primind o masina de lux si o casa intr-o zona cu pretentii, Radu Aurel este vazut in ultima perioada in preajma unor femei a caror varsta n-o ajunge niciodata pe a lui, respectiv, 54 de ani.

Radu Aurel

Radu Aurel

Radu Aurel

Fostul sef al cantinelor sociale, aceasta fiind functia ocupata inainte de a conduce metroul, si-a rasfatat papilele gustative la restaurantul de lux cu preparate care l-au facut sa se linga pe degete, la propriu. Dupa masa copioasa, Aurel si-a luat “desertul” sexy la pachet cu un plic voluminos cu care, cel mai probabil, si-a continuat seara intre patru pereti.

Radu Aurel

Radu Aurel


Aurel Radu, membru in “clanul” celor certati cu legea

Aurel Radu este un personaj controversat, care a fost avansat in functia de director general al Metrorex la doar doua luni dupa ce s-a angajat in institutie. La scurt timp dupa ce Dorin Cocos a fost arestat in dosarul Microsoft, CANCAN.RO a obtinut imagini-bomba de la o intalnire pe care au avut-o multe dintre personajele-cheie din acest caz. Intrunirea a avut loc pe strada Atena, intr-o cladire in care se afla biroul lui Remus Truica (fostul sef de cabinet al premierului Adrian Nastase), iar la aceasta a participat si Aurel Radu, chiar daca nu a fost implicat in acest caz. Incepand cu exact 12.59, rand pe rand, fostul tenismen Dinu Pescariu, directorul Metrorex Aurel Radu la acea data, politicianul Eugen Bejinariu, Gheorghe Stelian si miliardarul Dorin Mateiu (patronul unei fabrici de mezeluri) s-au prezentat in „barlogul” lui Remus Truica.
 

Citeste si:

Am aflat “subteranele” unei mega afaceri! Cum a ajuns “nababul” de la Metrorex sa invarta pe degete 440 de milioane de euro!

El e cel mai bogat somer din Romania! “Nababul” Aurel Radu se afiseaza in oras cu masini si ceasuri de sute de mii de euro

M.D.

Citește și...