Soprana Adriana Mesteș a fost găsită moartă chiar de ziua ei! Mesaje cutremurătoare ale prietenilor: ”Refuz să cred…”

Publicat: 27/08/2020 | 07:35
Soprana Adriana Mesteș a fost găsită moartă chiar de ziua ei! Mesaje cutremurătoare ale prietenilor: ”Refuz să cred…”

Soprana Constanța Adriana Mesteș a fost găsită fără suflare, ieri, spre seară, în apartamentul din Capitală în care locuia. Vecinii nu o mai văzuseră de câteva zile și nici nu a răspuns când i s-a bătut la ușă. După apelul la 112 făcut de unul dintre vecini, pompierii au ajuns la fața locului și au spart ușa. Soprana era moartă de câteva zile.

CITEȘTE ȘI: VESTE CUTREMURĂTOARE ÎN LUMEA MUZICII DIN ROMÂNIA! O SOPRANĂ A FOST GĂSITĂ MOARTĂ ÎN APARTAMENTUL EI DIN BUCUREȘTI

Descoperirea afea să fie făcut exact de Sfântul Adrian, zi în care soprana și-ar fi serbat ziua numelui. De altfel, unul dintre nesajele pe care artista le-a primit în ziua în care a fost găsit-o moartă în casă este de felicitare. ”La mulți ani!”, îi urează prietana care, probabil, avea să fie dărâmată câteva ore mai târziu, când vestea morții Constanței a fost anunțată.

 

Imediat, au curs mesajele triste, venite de la cei care i-au fost apropiați vestitei cântărețe. ”Drum lin, Adriana! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, ”Astăzi, aș fi vrut să-ți spun „La Mulți Ani” de ziua numelui, însă cu durere am aflat vestea…. Dumnezeu să te așeze de-a dreapta Sa, de acum vei cânta în ceruri”, ”Nu cred așa ceva!!!!”, ”Dumnezeu să o odihnească în pace eternă și lumină veșnică!”, ”Refuz să cred… Buna mea…”, ”Draga mea dragă…. Constanţa Adriana Mesteş….😥😥😥….nu pot să cred că ai plecat așa”, ”Dumnezeu să te țină în Lumină..așa cum era sufletul tău bun și generos!!!!”, ”Îți mulțumesc încă o dată pentru sfatul tău minunat!!!!”, ”Dumnezeu să îi poarte paşii în lumină… prea tânără şi prea devreme… Love is all… All is love…”, ”Dumnezeu s-o odihnească în pace! Ce rău îmi pare!”, ”Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină!”, sunt mesajele în lacrimi trimise de apropiații Adrianei.

Soprana Adriana Masteș, găsită moartă de ziua ei. Ultimul mesaj al artistei.

Constanța Adriana Masteș posta, în urmă cu o săptămână, un ultim mesaj pe pagina ei de socializare, unul care nu prevestea că, în scurt timp, va urca la Ceruri. Mai mult, era despre viață, despre bucuria de a o trăi. ”Bucuria de a-ți trăi Viața cu înțelepciune … O calitate care nouă ne aparține tot mai puțin …”, scria soprana în dreptul unui filmuleț reprezentativ, cu zeci de păsări multicolore.

”În lumea lor plină de farmec și tandrețe … De dragoste și frumos ireal …”, era o altă postare, din aceeași zi, cu aceeași temă pe care Constanța Adriana Masteș o făcea.