Sora Biancăi Drăgușanu seamănă din ce în ce mai mult cu vedeta!

Autor: Angie Voicu
Publicat: 13/05/2018 | 09:43

Seamănă ca două picături de apă! Sora mai mică a Biancăi Drăgușanu, Oana, a început să arate din ce în ce mai mult ca ea. Amândouă sunt blonde, au buzele mari și ochii albaștri. Cei care nu știu că Bianca are o soră, spun că Oana este sosia vedetei. 

Oana este căsătorită, are doi copii și duce o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor. Ultima schimbare de look pe care şi-a făcut-o a „transformat-o” și mai mult în sora ei.  Ea este vopsită blondă, la fel ca Bianca Drăgușanu, iar atunci când este machiată seamănă leit cu sora ei.

Mai mult, chiar dacă nu este la fel de cunoscută precum Bianca, și Oana a avut foarte mare grijă de aspectul ei și s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni. Blondina are silicoane și buzele injectate, pentru a fi mai pline și mai voluptoase. Cele două surori au o relație specială, chiar dacă locuiesc destul de departe una de cealaltă.

Oana este căsătorită şi are doi copii. Sora Biancăi Drăgușanu s-a măritat pentru a doua oară în vara lui 2015, când a făcut şi botezul. Evenimentele au avut loc la Hunedoara, iar Bianca și mama ei, Madi, i-au fost alături.

Citește și...