Scandal la Pro TV! Claudia Pavel ar fi fost otrăvită de Brigitte la Fermă! Ce a descoperit la analize

Publicat: 03/04/2019 | 17:28
Scandal la Pro TV! Claudia Pavel ar fi fost otrăvită de Brigitte la Fermă! Ce a descoperit la analize

Cream și-a făcut unele analize, acum câteva zile, iar sora sa o acuză pe Brigitte Năstase că… ar fi otrăvit-o. Acuzația este foarte gravă, iar un astfel de atac dur nu poate rămâne, evident, fără urmări. 

Paula, sora Claudiei Pavel, este cea mai nouă concurentă din Fermă. Bruneta a ajuns în atenția presei după ce a anunțat, în timp ce Cream era încă în emisiune, ca Brigitte va fi dată în judecată pentru acuzațiile pe care le-a făcut la adresa cântăreței.

„Cred că a venit să se răzbune. Brigitte se simte cu musca pe căciulă şi încercă să îi intre pe sub piele, dar nu cred că pune botul Paula”, a spus Ioana Filimon, citată de wowbiz.ro.

Brigitte și Claudia Pavel, la cuțite

Citește și: SORA CLAUDIEI PAVEL, DISCUȚIE PRIVATĂ CU BRIGITTE LA FERMĂ. CAMERELE AU SURPRINS TOT: CE ȘI-AU SPUS

Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea

„Mă bucur că este aici, acum nu ştiu dacă se bucură toata lumea. Ştim cu toţii vorba aia: cine sapă groapa altuia, cade singur în ea. Oare i-a venit momentul lui Brigitte să alunece singură în ea?”, a spus și Diana Belbiță, una dintre cele mai pune prietene ale Claudiei Pavel.

În ceea ce privește acuzația că Brigitte ar fi otrăvit-o pe Claudia Pavel, sora acesteia declară: ”Claudia când a venit acasă, i-a ieșit la analize că i s-au pus niste chestii în mâncare”, a spus sora lui Cream. Cea pe care o bănuiește că ar fi responsabilă este, evident, Brigitte, mai ales că fosta soție a lui Năstase nu a ratat nicio ocazie de a o face praf de artistă.

Citește și: BRIGITTE, PĂZEA! SORA CLAUDIEI PAVEL A INTRAT ÎN FERMĂ PENTRU RĂZBUNARE

Citește și...