Sora Deliei, declarații exclusive despre problemele medicale ale bebelușei: „Trebuie scos…”

Publicat: 21/02/2018 | 23:20

Sora Deliei a primit o mulțime de avertizări, după ce a făcut publică o filmare în care apare fiica ei. Și asta pentru că prințesa Jessie are la ochiul stâng un hemangiom, care este considerat a fi cea mai frecventă tumoare benignă a copilăriei. Contactată de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Oana Miheț a făcut dezvăluiri despre situația medicală a fiicei sale, dar și despre modul în care i s-a schimbat viața de când a devenit mămică, în urmă cu aproape două luni.

În cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, sora Deliei a spus că hemangiomul pe care Jessie îl are în zona ochiului stâng nu reprezintă un pericol. În plus, medicii au asigurat-o că nu va fi nevoie de intervenție chirurgicală ca să fie scos acel hemangiom – în limbajul specialiștilor este vorba despre tumori vasculare de natură benignă ce apar încă din primele zile de viață și involuează până la vârsta de 10 ani.

„Nu e nicio problemă (n.r.: răspunsul Oanei în legătură cu hemangiomul pe care fiica ei îl are la ochiul stâng). Sunt cu bebele în brațe, îi dau să mănânce. Un hemangiom este o aluniță – sunt alunițele alea pe care le faci și care arată ca niște pete de sânge, alea roșii. Sunt niște chestii care dispar de la sine în ceva timp. Există un risc, la fel ca la orice altă aluniță, să fie umflat și pe dedesubt un pic. Și cum asta se întâmplă să fie chiar în colțul ochiului, ar putea să preseze puțin pe mușchiul ocular. Ceea ce nu este cazul, nu e nicio nenorocire, doar că trebuie scos la un moment dat. Dacă e așa, dar noi nu avem probleme. Deci, este doar o aluniță care arată un pic diferit. Am și eu, cam toți bebelușii fac asta, semne de naștere, care trec repede. Am văzut tot felul, care au avut probleme, într-adevăr. Aveau hemangioame cât o prună pe ochi și normal că era o problemă”, a povestit sora Deliei în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Una dintre prietenele virtuale a sfătuit-o pe Oana să meargă și la alți doctori, ca să nu treacă prin ce a trecut ea cu fiica sa, pe care a operat-o de urgență în Germania.

„Așa a avut și fiica mea, medicii au spus că dispare de la sine, dar am fost în Germania și am operat-o de urgență, pentru că apăsa pe mușchiul ocular! Te rog să te duci la un alt medic”, i-a scris Ștefania.

Sora Deliei i-a mărturisit prietenei virtuale că urmează să meargă cu fetița la un specialist ca să îi facă o ecografie, în urma căreia se va putea observa dacă presează sau nu pe ochi acel hemangiom. De altfel, Oana Miheț ne-a declarat că va merge chiar sâmbătă, 24 februarie,  la controlul de rutină cu Jessie.

„Eu am mai fost la tot felul de controale de rutină, s-au uitat, au spus că nu e nimic grav. Trebuie văzut într-adevăr pe acolo, pe dedesubt, să nu fie presat pe ochișor”, a mai mărturisit Oana Miheț pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

A făcut abdomene, la sală, la 40 de zile după cezariană

Oana Miheț a născut-o pe Jessie pe 26 decembrie 2017 și se consideră o mămică fericită din mai multe puncte de vedere: fiica ei nu se trezește noaptea, iar operația de cezariană nu i-a pus probleme.

„Mă simt foarte bine, ne-am reglat cu somnul. E un copilaș foarte deștept, pentru că își face plinul de seara, mănâncă un pic mai mult și doarme până dimineața. Eu mă trezesc o singură data. Dacă are toate nevoile îndeplinite, nu mă deranjează. Nu are dureri, suntem norocoși”, ne-a spus sora Deliei.

Oana se consideră norocoasă și pentru că a putut să se întoarcă în sala de sport la doar 40 de zile de când a devenit mamă. Și, deși a adus-o pe lume pe fiica ei în urma unei operații de cezariană, ea poate să facă abdomene fără probleme.

„Da, e foarte important, mai ales, după ce stai primele nopți cu copilul acasă, te cam doare spatele, că stai numai cu copilul în brațe. Și e important să îți reface musculatura, abdomenul, spatele, tot. Da, am făcut operație până la urmă, nu s-a putut natural, am așteptat și nu se întâmpla nimic. Nu, nu am avut dureri. Ori am fost eu norocoasă, mie mi s-a părut un fleac. Eu chiar eram anti, pentru că ziceam că te reface greu, nu o să mai poți să mergi la sală șase luni și că nu o să mai pot să fac abdomen. Dar nu, a fost super OK. Eu, în 40 de zile, am putut să mă întorc în sală și am putut să fac abdomene”, a mai dezvăluit vedeta pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Oana şi Răzvan Miheţ s-au cununat civil pe 26 mai 2017. Cei doi și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu pe 28 mai 2017, iar la cununia religioasă, naşii lor au fost Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)