Sora Deliei, victima unui accident nefericit. Imagini halucinante cu Oana Cosânzeana, plină de vânătăi

Autor:
Publicat: 09/09/2020 | 17:38
Sora Deliei, victima unui accident nefericit. Imagini halucinante cu Oana Cosânzeana, plină de vânătăi

Sora Deliei se află într-o vacanță de vis în Grecia, care era să se transforme, însă, într-un coșmar. Oana Cosânzeana a avut parte de un accident nefericit în urma căruia s-a ales cu o sperietură groaznică, dar și cu multe vânătăi.

Oana Cosânzeana a avut parte de un accident nefericit în vacanța din Grecia, în urma căruia s-a ales cu ceva vânătăi serioase.

Mai exact, Oana se pregătea pentru o zi de plajă, însă înainte de a ajuns la distracție, a căzut pe scări destul de serios și s-a rănit. Din fericire, rănile nu au fost grave, dar sperietura a fost suficient de mare pentru sora Deliei, care s-a ales și cu câteva vânătăi, în urma accidentului.

Cu toate acestea, Oana și-a asigurat urmăritorii din social media că se simte bine și se află în afara oricărui pericol, iar aceștia au răsuflat ușurați.

De ce nu a devenit Delia mamă până acum

În timp ce sora Deliei, Oana, a adus pe lume doi copii, artista nu a reușit până acum să îndeplinească acest lucru. La cei 38 de ani ai săi, Delia nu a reușit să rămână însărcinată. Despre acest subiect sensibil a vorbit, însă, mama acesteia.

În 2018, vedeta a fost surprinsă în timp ce efectua o vizită la o clinică de fertilizare din centrul Capitalei. Problema tratamentelor de specialitate este una veche în cazul Deliei. Potrivit unor declarații făcute de mama acesteia, în anul 2017, cântăreața a mai apelat la clinicile de fertilizare, însă fără rezultat.

Gina Matache a povestit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre faptul că artista a apelat la această variantă pentru a deveni mamă cât mai curând.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache, în februarie 2017, la emisiunea „Răi da’ Buni”, de la Antena Stars,