Sorana, ex-A.S.I.A., mărturisiri dureroase despre tatăl mort în urmă cu 8 ani

Publicat: 01/02/2019 | 08:19

La Sorana, fosta componentă a formației A.S.I.A., a făcut mărturisiri dureroase despre tatăl său, pe care l-a pierdut după ce acesta a suferit un infarct în urmă cu aproape opt ani. Frumoasa cântăreață avea o relație foarte specială cu părintele său. Celebrul medic stomatolog Rachid Mohamad a murit în mai 2011.

Citește și: SORANA a făcut mărturisiri de-a dreptul cutremurătoare despre lupta cu depresia! „Îmi doream să mor…”

Pe numele din buletin Sorana Darclée Mohamad, artista încă îi simte lipsa tatălui, care i-a fost cel mai bun prieten și fără de care nu își imagina viața. Invitată în platoul emisiunii lui Mihai Morar, ea a rememorat un episod cu totul și cu totul emoționant, care a avut loc într-una dintre intersecțiile din București.

“Sirienii sunt un pic mai rigizi. Tatăl meu e un pic mai sensibil când vine vorba despre mine. Tata a fost marea mea sensibilitate. Aveam din copilărie acele lucruri ale noastre, dansam împreună, mergeam la box, vorbeam limba germană și o bărfeam pe mama. Tata m-a dus la box pentru că am fost atacată în bloc de către un nebun. Aveam această relație deosebită. La un moment dat eram în mașină și a început piesa noastră, «Lambada», și a oprit în intersceție și m-a invitat la dans”, a împărtășit artista “Răi Da’ Buni”.

Într-un interviu acordat la o lună de la moartea tatălui ei, Sorana a declarat pentru revista Story că regretă că nu a apucat să se împace cu tatăl ei – cei doi s-au certat în momentul în care artista a aflat că are un frate vitreg din partea tatălui, care este mai mic cu 25 de ani.

“Mă relaxa orice fel de discuție cu tata, nu aveam intenția să îmi dea sfaturi. Îmi doream mult să nu îl dezamăgesc și nu l-am dezmăgit nici acum. A plecat mândru de mine. Este îngrozitor să înveți să înveți să trăiești fără o persoană dragă, de aceea a și fost așa puternică depresia. Eu consider că încă am o relație specială cu tatăl meu, mă simt protejată”, a mai spus Sorana în cadrul aceluiași interviu.

Sorana, fosta solistă a cunoscutei trupe A.S.I.A., trăiește o poveste de dragoste alături de un tânăr pe care îl cheamă Marius Cosmin Dragoteanu.

“Orice face pentru mine. E un om de o bunătate rarisimă, serios. Ne-am accidentat ca să zic aşa undeva într-un club-restaurant şi acolo ne-am întâlnit prima oară. Serios că ne-am ciocnit pur şi simplu. Era un coridor micuţ şi mă duceam să-mi duc haina la garderobă. Eram cu gaşca de fete. Mi-a plăcut foarte mult felul lui de a vorbi, sinceritatea. Mă gandeam că poate m-a prostit vârsta. Aşa s-a întâmplat, să-l cunosc pe cetăţeanul. Suntem împreună din iauarie. I-am cunoscut familia şi am înţeles de ce e atât de bun şi atât de frumos. Să ştii că mă văd (n.r: mireasă). Chiar vreau să fiu cu el. Sunt foarte liniştită în ceea ce-l priveşte şi mă uit la el şi simt sentimentul de acasă”, a declarat vedeta într-un interviu acordat la XNS în urmă cu câteva luni.

Sorana Darclée Mohamad s-a născut pe 13 martie 1983 în București. Ea a făcut parte din trupa românească de muzică pop A.S.I.A., care a fost înființată pe 8 martie 1999 și s-a destrămat în 006. Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona.

 

Citește și...