Sore a povestit tuturor despre dezavantajele sarcinii: ”Am pus ceva cărniţă…”

Publicat: 25/02/2016 | 21:05
Sore a povestit tuturor despre dezavantajele sarcinii: ”Am pus ceva cărniţă…”

Sore este la momentul bilanţului, pentru că mai are mai puţin de o lună până ce îşi va ţine fetiţa în braţe. La final, este în masura să le spuna prietenilor ”impresiile” adunate în timpul sarcinii!

 

„Sunt o persoană pofticioasă, n-am dat niciodată iama în frigider la ora 2 dimineaţa ca să mănânc jumătate din el, însă îmi place să mă bucur de arta culinară, de ce să nu recunosc. Am observat şi eu, ca noi toate, că există minuni ale naturii: femei însărcinate care arată la fel ca atunci cand nu aveau un marsupiu in loc de abdomen. Nu le ştiu secretul, mă gândesc că trebuie să fie ceva genetic însă pentru că ele sunt rare iar noi cele care chiar arătăm a gravide, ceva mai întâlnite, m-am gândit că ar fi bine şi înţelept să vă povestesc cum se schimbă corpul atunci când eşti (foarte) însărcinată (şi pe bune, fără minciunele de vedetă).

Părţi negative

”Am luat 12 kg până în prezent (nasc într-o lună fix) – ceea ce înseamnă că voi mai acumula un pic (sper că nu prea mult) pentru că buburuza mea creşte. Nu mi-am refuzat nimic aproape nimic, am mâncat şi sănătos şi junk food, dar am evitat să mănânc noaptea. Niciodată nu m-am trezit ca să mănânc în miez de noapte indiferent cât de tare mă ardea refluxul gastric.

Mi s-au mărit şoldurile, da. Vizibil. Că ştiu eu să mă îmbrac, să le mai maschez, e partea a doua. Am o singură pereche de blugi de “mama”, în rest am reuşit să încap în hainele din magazinele pe care le frecventam şi înainte, cu câteva măsuri în plus, evident. Cine spune că o femeie gravidă trebuie să îşi ia adio de la modă, se înşală amarnic. Ţi-am pregătit mai jos câteva poze care demonstrează contrariul.

 

Sore a vorbit deschis despre avantajele şi dezavantajele sarcinii.
Sore a vorbit deschis despre avantajele şi dezavantajele sarcinii.

Am pus ceva cărniţă şi pe braţe/umeri dar nu cât să fie deranjant. Cumva, în proporţie cu corpul, rămânând totuşi fină. Aici nu ştiu să va explic de ce. Poate pentru că nu am băut sucuri toată sarcina, decât dacă am poftit la 2 degete de suc acidulat. În rest, apă, limonadă, ceaiuri şi fresh de portocale.

Am retenţie (destul de mare) de apă la genunchi, dar fac masaj de două ori pe săptămâna încă de când am rămas însărcinată tocmai pentru drenajul limfatic şi pentru a ţine sub control ( cât se poate ) silueta.

Celulită? Da, este. Nu multă dar cea cu care fac masaj, îmi repetă că scoate la suprafaţă orice urmă de celulită ca după naştere să nu trebuiască să muncim dublu, ci să ne bucurăm de slăbit şi tonifiere. O cred, ce să fac!”

Părţi pozitive

”Energia mea a fost la înalţime toată perioada asta, drept care am reuşit să filmez şi un videoclip în luna ianuarie care se va lansa săptămâna viitoare!!!! 😀

M-am simţit inspirată constant în muzica, design, blogging. Împlinirea îşi spune cuvântul, cine spunea că artiştii sunt creativi doar în suferinţă nu a cunoscut fericirea. Părul meu e strălucitor şi NU se îngraşă decât foaaaaaarte greu – cât mi-am dorit aşa ceva. Tenul este mai curat ca niciodată, excesul de sebum aproape că nu mai există.

Bustul este generos. Eu dorm foarte ok, nu am apelat la celebra pernă a gravidei, ba chiar dorm pe o parte şi e cât se poate de relaxant. Îmi închei singură şireturile (încă! experimentul continuă). Răsfăţul atinge cote maxime din partea iubitului, a prietenilor şi a familiei, aşadar… Enjoy!”, a scris Sore pe blogul ei.

(Gabriel Niculescu)

Citește și...