Sorin Cârțu îl reconfirmă pe Mangia pe banca oltenilor! „Ce schimbare de antrenor? Nici nu se pune în discuție așa ceva!”

Autor: Cristian P
Publicat: 08/04/2019 | 08:44

La puțin timp după remiza albă dintre Universitatea și CFR Cluj – scor 0-0 – în mass media a apărut informația că patronul Mihai Rotaru vrea să-l demită pe Devis Mangia și să-l ungă antrenor pe Eugen Neagoe. Președintele oltenilor, Sorin Cârțu, a ținut să dezmintă informația.

Cârțu a precizat că în acest moment nu se pune problema ca Universitatea să renunțe la Devis Mangia și a spus că obiectivul acestuia este de a califica echipa într-o cupă europeană, nicidecum titlul sau cupa.

„Nici nu se pune în discuție așa ceva. Ce schimbare de antrenor? Noi suntem în grafic, suntem în obiectiv. Nu este ceea ce ne așteptam, dar a fost al treilea meci pe care l-am jucat în 7 zile. Am jucat contra CFR-ului, o echipă care nu-ți oferă prea mult spațiu. Este foarte greu să te exprimi în fața lor. Pe mine m-a deranjat că e a cincea oară în câteva meciuri când se întâmplă ca adversarul să ne surprindă cu execuții rapidePutem să tragem niște concluzii privind exprimarea echipei în play-off după partida cu Viitorul. Dacă noi batem la Viitorul și facem 10 puncte din 5 meciuri, eu spun că stăm bine”, a declarat Sorin Cârțu, președintele Universității.

Antrenorul oltenilor, Devis Mangia a pus remiza înregistrată cu ardelenii pe seama oboselii acumulate de elevii săi.

„Așa este, dar nu pot să zic nimic. Jucătorii au depus efort, au jucat bine. Am făcut tot ce a depins de noi în teren. În repriza a doua a fost mai dificil pentru că ei au avut 10 jucători proaspeți și noi nu am putut schimba mult. Sunt mai mici șansele la titlu, dar trebuie să credem în noi”, a afirma Magia, italianul exprimându-și opinia și vis-a-vis de cele două bannere afișate de fani în tribună la adresa sa: „Am văzut mesajul, a fost în italiană. Au fost două bannere. Unul pentru mine. Nu știu, pentru că nu este vorbă în italiană, ci este una din Napoli. Nu știu cum se poate traduce”, a adăugat Devis Mangia.

După acest rezultat, CFR Cluj a acumulat 37 de puncte și este prima în Liga 1 în timp ce Universitatea este pe locul 3 cu 30 de puncte.

Citește și...