Sorina, fetița din Baia de Aramă, s-a adaptat în America. Micuța a susținut primul ei recital la pian

Autor: A.N.
Publicat: 22/01/2020 | 21:26

Sorina, fetița din Baia de Aramă, s-a adaptat în America. Micuța a susținut primul ei recital la pian.

Sorina a apărut la New York într-un mini-recital, cântând prima sa piesă la pian în faţa spectatorilor, fără profesor. În noua sa familie ia lecţii de pian, de înot şi de gimnastică, mai multe filmuleţe cu activităţile pe care le desfăşoară Sorina fiind făcute publice după plecarea din România.

Micuța pare să se fi adaptat foarte bine la noua ei viață.

Sorina a avut primul ei recital la pian

Viața Sorinei, fetița din Baia de Aramă care a fost adoptată de familia Săcărin, s-a schimbat radical. Acum, micuța locuiește într-o casă superbă care valorează 1 milion de dolari și, practic, își duce povestea mai departe, iar perspectivele sunt îmbucurătoare.

În ceea ce privește reședința de domiciliu, părinții adoptivi ai Sorinei figurează cu adresa în localitatea Roslyn, Nassau County, statul New York. Aici se află o vilă construită în anul 1954. Casa are o suprafaţă de 262 de metri pătraţi și – atenție! – este cotată pe site-urile de imobiliare la 1,2 milioane de dolari.

Povestea Sorinei, fetița luată cu mascații de la familia de asistenți maternali, este emoționantă. Sorina este de etnie romă, acesta fiind – de fapt – motivul pentru care 122 de familii au refuzat să o adopte până acum. A fost dată spre adopție încă de când avea 3 ani, numai că fetița nu a fost adoptată de nimeni. Stabiliți în SUA, Gabriel și Ramona Săcărin și-au exprimat intenția de a o adopta, iar instanța – după un proces de lungă durată – a stabilit că fetița poate să meargă în familia lor.

Citește și...