Soția artistului care a murit azi în accidentul din Teleorman este însărcinată! Tragedie în muzica din România

Publicat: 24/01/2019 | 17:42

Soția unuia dintre artiștii care au pierit în accidentul teribil de astăzi din județul Teleorman este însărcinată pentru a doua oară. Viitoarea mămică a anunțat cu multă bucurie că familia ei se mărește în urmă cu aproape o săptămână. Din nefericire, bebelușul pe care îl poartă în pântece își va cunoaște tatăl doar din fotografii.

Citește și: Îți frânge inima! Mesajul soției lui Iulian Gheabaur, șoferul care a provocat accidentul mortal din Teleorman: “Ne-ai lăsat amărâți pe viață”

Georgiana, soția artistului care a murit azi în accidentul din Teleorman, este însarcinată

Georgiana, soția lui Iulian Gheabaur, este gravidă cu al doilea copil. Ea și soțul său, care s-a stins azi fulgerător, au împreună încă o fetiță, pe care o cheamă Raisa Maria, în vârstă de aproape doi anișori. Partenera de viață a artistului a anunțat pe o rețea de socializare că familia ei se mărește vinerea trecută, pe 18 ianuarie când a postat o fotografie cu o femeie însărcinată, iar pe burtica acesteia erau mâna unui copilaș, a ei și a soțului.

Citește și: Și-a presimțit moartea!?! Gestul făcut de Iulian Gheabaur înainte de accidentul din Teleorman în urma căruia a luat cu el în mormânt alți trei lăutari

În dreptul imaginii postată pe pagina ei de Facebook, soția lui Iulian Gheabaur a pus descrierea: “Dumnezeu mi-a trimis a doua noastră minune❤”.

Citește și: Mihaela, soţia lui Valentin, unul dintre lăutarii morţi în Teleorman, îndurerată: “Îngerul nostru păzitor”

În urmă cu o oră, Georgiana a postat un alt mesaj cutremurător, scris în dreptul unei poze în care apare alături de soțul ei, care a murit în accidentul de azi-dimineață din județul Teleorman împreună cu alți trei lăutari“Unde ești, sufletul meu, unde ești viața mea, tinerețea mea? Unde ești, te strig și nu îmi răspunzi. Vino acasă, la fata ta, tinerețea mea 😭”.

Citește și: Ce dramă cumplită! Ei sunt cei 4 lăutari care au murit în accidentul înfiorător din județul Teleorman

Accident înfiorător în județul Teleorman, unde 4 lăutari au murit

În incidentului rutier din județul Teleorman, au murit pe loc Iulian Gheabaur, unchiul său, Iulică Gheabaur, fratele artistului Joe Corazon, Cosmin Stăvaru, și Valentin Merișan. Lăutrarii aveau vârste cuprinse între 30 și 40 de ani. Ei se întorceau de la Revelionul lăurarilor, eveniment desfășurat miercuri seară, în Alexandria.

Potrivit unui comunicat al IPJ Teleorman, șoferul unui autoturism, care circula pe DN 65 – dinspre satul Cucuieți către Dobrotești –, a pierdut controlul asupra direcției din cauza vitezei excesive. El nu a reușit să redreseze mașina și din cauza carosabilului care era umed și a lovit un copac, aflat pe partea stânga a sensului de mers. În urma impactului, conducătorul auto si pasagerul din dreapta față au fost găsiți încarcerați, iar alți doi ocupanți ai bolidului au fost proiectați pe câmpul agricol din apropiere.

Citește și...