Soția-consilier, acuzată de adulter după modelul „Ciprian Marica”, s-a transferat de la Senat la spital în plină pandemie. Ce o „recomandă” pentru a veghea la managementul calității serviciilor medicale

Publicat: 10/09/2020 | 16:56

Uneori, căile dragostei sunt tare încurcate, mai ales atunci când ești partenera de viață a unuia dintre cei mai influenți membri PNL, iar Luciana Avram Ionescu, soția-consilier acuzată de adulter la Craiova, după modelul „Ciprian Marica”, este un foarte bun exemplu. Tânăra de 31 de ani, cu aspirații de consilier local, ar fi urmat un „traseu” extrem de încâlcit până ar fi fost transferată de la Senat direct la Spitalul Județean de Urgență Craiova, pentru a veghea la managementul calității serviciilor medicale.

Sursele CANCAN.RO ne-au povestit că anterior episodului în care a fost prinsă de soțul ei, Gabriel Ionescu, un influent membru PNL de la Craiova, cu un PSD-ist în „pat”, Luciana Avram Ionescu, în vârstă de doar 31 de ani, a cerut să fie transferată de la cabinetul senatorului de Dolj Mario Ovidiu Oprea, la Spitalul Județean Craiova, pe postul de consilier parlamentar pe Managamentul Calității Serviciilor Medicale, deși nu ar avea niciun fel de pregătire profesională, experiență, sau studii în acest domeniu.  (Vezi documentul mai jos).

Documentul care atestă transferul în plină pandemie

CV-ul este plin de „surprize”

Așa cum se arată în CV-ul său de pe Linkedin, Luciana Avram Ionescu este de profesie jurist. A terminat Facultatea de Științe politice în 2010, adică la 21 de ani, după doar trei ani. Imediat se apucă de un master în Securitate Națională și Euroatlantică, tot la Științe Politice.

Mai mult, între 2012 și 2014 face și Dreptul, tot la Universitatea de la Craiova și devine jurist. Urmează doi ani de pauză, urmând ca, în 2018, să devină masterandă în Administrație Publică. (CITEȘTE AICI: CAZUL „CIPRIAN MARICA” DE LA CRAIOVA SE COMPLICĂ. SOȚIA-CONSILIER ACUZATĂ DE ADULTER, LOGODITĂ CU FIUL ÎNAINTE SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ CU TATĂL. CE S-A PETRECUT LA X FACTOR)

Dacă, la capitolul studii, lucrurile sunt relativ clare, ițele încep să se încurce atunci când vine vorba de experiența sa profesională. Luciana Avram Ionescu a avut, până în prezent, trei joburi. Primul (între 2008 și 2018) este în cadrul unei firme de consultanță în management și fonduri europene, CIFIN Advising.

Un lucru ar fi, însă, cert. Luciana Avram Ionescu, care avea în 2008 doar 19 ani, lucra în consultanță juridică pe proiecte de finanțare Fonduri Europene înainte de a termina Facultatea de Drept. Mai mult, potrivit Termene.ro, CIFIN Advising SRL avea să se deschidă abia în 2013. (Vezi mai jos experiența profesională a tinerei)

Iată și experiența profesională a Lucianei

Ce trebuie să faci în calitate de manager al Calității Serviciilor medicale

Transferul la Spitalul Județean de Urgență Craiova a fost făcut în plină pandemie de coronavirus, perioadă de criză în care România se confruntă cu un deficit acut de cadre medicale.  Potrivit surselor noastre, transferul pe un post nemedical într-un spital, în aceste condiții, ar fi practic imposibil, având în vedere că nu se organizează concursuri.

Surse medicale ne-au explicat și ce presupune noul job al Luciana Avram Ionescu. Teoretic, consilierul pe Managamentul Calității Serviciilor Medicale are rolul de a urmări, asigura, și menține managmentul calității serviciilor medicale, implementate de unitatea de sănătate. Dar lucrurile nu ar sta chiar așa.

„Vă dați seama că sunt doar sinecuri. E o invenție a ANMCS (Autoritatea de Management al Calității în Sănătate, n.r.), fostul CONAS (Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor, n.r.). Pe hârtie pot avea toate procedurile standard, că să fim acoperiți, în realitate știți ce este prin spitale”, au explicat sursele medicale pentru CANCAN.RO.  

Aceasta este doar prima pagină din două cu responsabilitățile postului

Cum a ajuns, totuși, Luciana Avram Ionescu pe acest post

Așa cum se poate observa în documentul de mai sus al Spitalului Județean din Craiova, transferul a fost autorizat de Laurenţiu Ivanovici, actualul manager al unității medicale. Fost membru PDL, în prezent membru PNL.

În 2003, actualul manager al Spitalului de Urgenţă din Craiova a fost acuzat și condamnat la închisoare cu executare pentru fals și uz de fals, în cazul racolării unor persoane care voiau să treacă frontiera ilegal în ţări din spaţiul Schengen, iar pentru fiecare tranzacţie încasa între 1.000 şi 2.000 de mărci germane. (NU RATA: CAZUL „CIPRIAN MARICA” SE REPETĂ ÎN POLITICĂ)

„Este o poveste de acum vreo 20 de ani şi, de fiecare dată când preiau o funcţie de conducere, mi se aminteşte acea perioadă grea din viaţa mea, deşi vreau s-o uit.

Da, am greşit, fosta soţie m-a reclamat, dar acum sunt fără pată. Am demonstrat că a fost o greşeală, că a fost un episod urât din viaţa mea, pe care-l regret. Aşa era în acea vreme. Am vrut să ajut nişte prieteni şi fosta soţie m-a reclamat”, a declarat Laurenţiu Ivanovici, la finalul lunii iunie.

Pașii pe care i-a urmat Luciana Avram Ionescu până la acest post

Cazul Lucianei Avram Ionescu, consiliera PNL de la Craiova prinsă de curând – după „modelul Ciprian Marica” – cu iubitul PSD, de către soț, tot membru PNL, pentru a doua oară, a atras atenția tututor.

Potrivit surselor CANCAN.RO, Luciana Avram Ionescu și-a cunoscut actualul soț, pe Gabriel Ionescu, atunci când se iubea cu fiul acestuia, Lucian, un tânăr mai aproape de vârsta ei. Dar relația lor avea să se termine brusc, chiar dacă erau logodiți.

Și pentru că, cel mai probabil, avea la acel moment aspirații mari în politică, Luciana ar fi decis să îl părăsească pe Lucian pentru tatăl lui, fără să îi pese de diferența de vârstă. Cei doi noi îndrăgostiți aveau să se căsătorească, în 2017.

Iată și reacția Lucianei Avram Ionescu

În ultimele zile, au apărut în mediul online, minciuni și informații false promovate de autori anonimi, prin intermediul…

Publicată de Ionescu Avram Luciana Madalina pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.