Soția lui Dan Negru, periculos de sexy la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu! Codruța a stat ”ascunsă” până acum

Autor:
Publicat: 21/10/2019 | 08:01
Soția lui Dan Negru, periculos de sexy la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu! Codruța a stat ”ascunsă” până acum

Evenimentul a avut ca invitați nu doar multe personalități din politică, ci și oameni din televiziune, colegi de-ai Alessandrei Stoicescu. Printre ei și Dan Negru, care a fost însoțit de frumoasa lui soție, Codruța, cea care a atras toate privirile, și asta nu doar pentru că este o prezență rară, dar a fost și extrem de sexy. 

Sâmbătă, Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, și-au creștinat fetița, iar la eveniment au participat multe nume grele. Nu puteau lipsi, cum altfel, colegii de televiziune ai prezentatoarei, cum ar fi Dan Negru, cel care a venit însoțit de Codruța, soția lui atât de scumpă la vedere.

Prezentatorul TV însă nu obișnuiește să-și expună deloc familia, explicând că atât el, cât și soția și copiii lor sunt mai bine departe de „lumina reflectoarelor” în care el se află de atât de mult timp.

Dde aceea, aparițiile soției lui în spatiul public pot fi numărate pe degetele de la o mână. Totuși, deși cuplul nu obișnuiește să publice prea multe imagini de la evenimentele la care participă împreună, păstrâns astfel misterul, de data aceasta soții „au fost dați de gol” de ceilalți invitați de la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu, care au împărtășit și cu prietenii lor virtuali câteva imagini alături de familia Negru, relatează click.ro.

Codruța a ales o rochie în dungi alb-negre, care i-a avantajat perfect silueta, și care a făcut-o să fie o apariție extrem de sexy. Asta în vreme ce Dan Negru a ales un costum… negru.

Codruța Negru este soția prezentatorului din 2006 și au împreună doi copii, pe Dara și Bogdan. Deși pe Dan îl cunoaște toată lumea, soția sa nu are nicio legatură cu showbiz-ul, aceasta fiind un medic stomatolog de succes.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, explica Dan Negru dorința de viață personală privată, în urmă cu ceva vreme, pentru Viva. Dara s-a născut pe 11 februarie 2010, iar băieţelul Bogdan a venit pe lume în martie 2012.