Soția lui Robbie Williams i-a făcut cadou artistului o plantație întreagă de marijuana

Autor: Alina Nistor
Publicat: 25/04/2018 | 13:38

Cu ocazia aniversării lor, Ayda Field i-a făcut o surpriză de zile mari lui Robbie Williams. Actrița i-a dăruit soțului ei o întreagă plantație de… marijuana. De-a lungul timpului, Robbie Williams s-a declarat fanul marijuanei așa că… nu este vreo surpriză că soția lui i-a făcut un asemenea cadou. 

Cadoul inedit a fost dezvăluit de un rapper cu care Robbie Williams a colaborat în 2017. Big Narstie l-ar fi vizitat pe celebrul cântăreț și ar fi văzut cu ochii lui… plantația de marijuana. În California, marijuana este legală și se folosește în scopuri medicale, dar și persoanle. Rapperul a spus că Robbie Williams este o persoană cu picioarele pe pământ și nu știe dacă artistul folosește, într-adevăr, marijuana.

Robbie Williams s-a căsătorit cu soția lui în 2010

Robbie Williams s-a luptat cu dependența de droguri, dar și cu stările de anxietate. Un prieten care voia să-l scoată din acea stare s-a gândit să-i prezinte o prietenă, actriţa Ayda Field.

”Am căutat-o pe Google, era foarte atrăgătoare, dar luam o grămadă de pastile care mă făceau să fiu extrem de antisocial. Ne-am făcut planuri, dar le-am anulat mai târziu”, a declarat Robbie Williams.

Robbie Williams și soția lui, actrița Ayda Field

Dar… cei doi și-au refăcut planuri și au devenit inseparabili. Robbie Williams şi actriţa Ayda Field s-au căsătorit în 2010 și au împreună doi copii, o fată în vârstă de de cinci ani, Theodora Rose, şi un fiu de doi ani, Charlton Valentine. Căsătoria cu Ayda şi venirea pe lume a copiilor săi i-au salvat viaţa, mărturiseşte artistul: ‘A avut grijă de mine şi mi-a dăruit ceea ce aveam cel mai mult nevoie în acea perioadă, puţină iubire. M-a văzut în cea mai proastă versiune a mea în seara în care ne-am cunoscut şi nu s-a speriat, din contră, surprinzător, i-am plăcut.”

 

 

 

Citește și...