Soția lui Schumacher a făcut prima declarație publică: ”Michael nu va renunța niciodată!”

Publicat: 13/11/2018 | 11:52
Soția lui Schumacher a făcut prima declarație publică: ”Michael nu va renunța niciodată!”

Pentru prima dată după cinci ani de la accidentul de schi al lui Michael Schumacher, soţia acestuia, Corinna, a trims un mesaj public printr-o scrisoare adresată unui muzician care a compus o melodie specială pentru fostul pilot. 

Corinna Schumacher a ţinut să îi mulţumească muzicianului Sascha Herchenbach, care a compus melodia „Born to Fight“ pentru Michael. Ea i-a trimis o scrisoare acestuia.

Îţi multumesc sincer pentru mesaj, e un dar foarte frumos ce ne ajută în aceste momente dificile. Aceste mesaje draguţe şi cuvinte bine intenţionate sunt un sprijin important pentru familia mea. Ştim cu toţii ca Michael este un luptător şi nu va renunţa niciodata„, i-a scris Corinna lui Herchenbach.

„Nu mă aşteptam sa primesc un răspuns, am fost copleşit. Scrisoarea era scrisa de mână chiar de Corinna. Mi-a mulţumit pentru cadou si mi-a transmis că o ajută pe ea şi pe familia ei în aceste momente dificile”, a povestit bărbatul în revista Bunte.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

Citește și...