Soția lui Serghei Mizil practică ședințe de spiritism:”Am simțit mereu energii”

Publicat: 18/05/2018 | 12:06

Soția lui Serghei Mizil a mărturisit că practică ședințe de spiritsm. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Corei i s-a schimbat radical viața, iar totul a început într-un supermarket. (VEZI ȘI: NU O SĂ ÎŢI VINĂ SĂ CREZI CUM ARATĂ SOŢIA LUI SERGHEI MIZIL! VEZI CINE I-A „FURAT” INIMA UNCHIULUI OANEI NICULESCU MIZIL)

Cora Mizil nu se gândea că va ajunge să practice ședințe de spiritism, dar au existat câteva motive destul de puternice care au făcut-o să ia această decizie.

„Am simțit mereu energii, dar nu m-a preocupat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket și am stat ceva , pentru că la un moment dat am intrat într-o stare și am auzit voci, n-am găsit explicații. Bineînțeles că primele lucruri la care m-am gândit a fost că aveam o variație hormonală. A fost un mesaj clar, am simțit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Mai întâi am încercat să neg, pentru că nu înțelegeam. După câteva ore mi-am dat seama că nu e asta soluția, nu poți să fugi din fața propriei tale ființe.”, a mărturisit Cora Mizil în cadrul unei emisiuni TV. (CITEȘTE ȘI: SERGHEI MIZIL, REVOLTAT DUPĂ ELIMINAREA LUI GIANI KIRIȚĂ DE LA EXATLON: “EL A ȚINUT ECHIPA UNITĂ, ERAU TOȚI CU MORALUL LA PĂMÂNT“)

Soția lui Serghei Mizil s-a documentat

„Eu am început să mă documentez, să caut explicații, mi se părea că sistemul meu de noțiuni nu era concret. Nu știam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii. E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii și cumva trebuia să ajung să înțeleg măcar un fir din toată chestia asta. Nu i-am spus lui Serghei, el are experiențe, dar le neagă. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens.”, a mai spus Cora Mizil în cadrul unei emisiuni TV. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Citește și...