Soția lui What’s Up este însărcinată! Nici măcar prietenii nu știau! Reacția INNEI: „Așa, nașule? Păi de pe Instagram aflu eu?”

Publicat: 09/03/2018 | 08:07

Veste bombă în showbiz! Soția lui What’s Up, Simina Ivancea, este însărcinată. Anunțul a fost făcut chiar de artist, pe o rețea de socializare. Cântărețul își dorea nespus de tare să devină tată și vorbea despre acest lucru încă de acum 5 ani. 

Iată că visul lor cel mare s-a îndeplinit! Soția lui What’s Up este însărcinată și se simte mai fericită ca niciodată. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an și jumătate, iar acum fac încă un pas în relația lor. Un nou membru al familiei urmează să le schimbe viața în cel mai frumos mod.

What’s Up, pe numele său real Marius Ivancea, va deveni în curând tătic. Cântărețul a vrut să se afle de la el acest lucru, astfel că a postat o imagine cu soția lui, alături de un mesaj sugestiv.

„Te iubesc soția mea mică, viitoare mămică”, a scris What’s Up în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Prietenii au aflat marea veste de pe rețelele de socializare

What’s Up și soția lui au fost de la începutul relației foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală. Se pare că și cea mai fericită veste din viața lor a fost bine „ascunsă”. Chiar și prietenii apropiați și colegii de breaslă au fost uimiți să afle că soția lui What’s Up este însărcinată.

„Așa, nașule? Păi de pe Instagram aflu eu?”, i-a scris INNA lui What’s Up

„Felicitări”, i-a transmis Elena Gheorghe.

Whats Up și a Simina s-au căsătorit  în luna august anului 2016, iar nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță, prietenii lor buni. Există posibilitatea ca cei doi să repete experiență le nășească și copilul. (CITEȘTE Și  ŞI-A PREZENTAT PĂRINŢII ÎN DIRECT, IAR MAMA LUI I-A LĂSAT PE TOŢI CU GURA CĂSCATĂ! ZICI CĂ E SORA LUI!)

Citește și...