Soția lui What’s Up, primele declarații după ce artistul a părăsit Exatlon: ”Motivele sunt clare”

Publicat: 08/09/2018 | 10:57

Artistul What’s Up a părăsit competiția Exatlon în urma unor neînțelegeri cu ceilalți concurenți, dar și a dorului de casă și soție. Soția artistului consideră că altele au fost motivele care l-au făcut pe soțul ei să plece din emisiunea, nu coechipiera Lili Sandu. 

Cum cântărețul s-a certat cu mai mulți concurenți ai emisiunii, iar divergența cu Lili Sandu părea să fie „picătura care a umplut paharul”, în presă s-a vehiculat faptul că această ultimă ceartă ar fi fost motivul pentru care artistul s-a decis să se întoarcă în România și să renunțe la Exatlon. Totuși, soția cântărețului a susținut că afirmația aceasta este una „puerilă” și că la mijloc au fost alte neplăceri de care s-a lovit soțul ei pe parcursul filmărilor emisiunii.

”Motivele sunt clare și sunt spuse de el în testimonial. Nu cred ca Lili poate fi un motiv real pentru el. Cred ca pur si simplu acolo este mult stres și mult efort, iar daca tu nu reusesti sa-ti gasesti in echipa un minim de liniste, respect sau orice care să poată echilibra balanța, te pierzi. Este o competiție sportiva și pe cât de grele par traseele, viața, restricțiile și toate acele topologii diferite de personaje îți pot intinde nervii la maxim. Toți mă întreabă dacă Marius este sensibil. Îți dai seama ca este, sensibilitatea lui trateaza inimi prin muzica, însă să plînga ca se cearta cu Lili Sandu, Mirel sau Adi, poate fi doar o afirmatie puerila.

Acolo este vorba despre alte lucruri, oftică pentru că nu poate să stea în banca lui și sa ignore, oftica pentru ca a sacrificat totul pentru acest joc, oftică pentru faptul ca a adus la final de saptamana acelasi scor ca Adrian Blidaru, cumva par toate fără rost cu fiecare moment tensionat. Prefer sa-mi arate pasiunea și dedicația pentru joc și să-mi arate că trăieste la maxim tot ce înseamna Exatlon. Prefer să fie dezbrăcat de aparente, sa fie liber si adevarat. Fiecare om trebuie sa învețe sa aiba curaj sa faca asta daca simte”, a spus nevasta artistului, pentru WOWbiz.ro.

Citește și...