Soția și amanta lui Kamara au făcut videochat: „Oana face și în ziua de azi!” Cum a reacționat artistul

Publicat: 01/03/2018 | 09:41

Amanta lui Kamara e supărată foc! Scandalul dintre ei e departe de a se sfârși. Mădălina a făcut dezvăluiri scandaloase despre viața ei, după ce confruntarea dintre ei a degenerat. Aflați față în față în cadrul unei emisiuni tv, Kamara și amanta lui și-au spălat rufele murdare în public, iar tânăra nu s-a putut abține și a recunoscut că a făcut videochat. Condamnată pentru alegerile pe care le-a făcut în viață, Mădălina și-a ieșit din fire și a aruncat cuvinte grele la adresa Oanei, soția lui Kamara.

„La 20 de ani, 21 maxim, am încercat să fac videochat. Am făcut într-un interval de o lună, să văd cum este. Fiecare om are un trecut şi poate nu de fiecare dată ia cele mai bune decizii. Lucrul ăsta nu a fost pentru mine, drept urmare m-am axat pe total altceva (…) Oana face videochat şi în ziua de azi”, a declarat Mădălina, la Kanal D.
 Întrebat dacă Oana face videochat pentru că s-a despărțit de el, Kamara a precizat că nu are legătură cu separarea lor: „Nu, eu cu Oana eram rupți de ceva vreme. De prin vară. Avea bani și de la mine, însă este posibil să o facă și pentru asta. Eu nu judec pe nimeni. E vorba de încredere și respect”.
Citește și...