Soţia unuia dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri germani a bagat divorț pentru un refugiat afgan

Autor: Maria H.
Publicat: 04/09/2019 | 17:41
Soţia unuia dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri germani a bagat divorț pentru un refugiat afgan

Soţia unuia dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri germani, Theo Albrecht Jr., co-proprietar al lanţului de supermarketuri Aldi Nord, s-a lăsat cucerită de un tânăr migrant de origine afgană şi a anunţat că divorţează de soţul său.

Katja are 47 de ani şi este deocamdată căsătorită cu Theo Albrecht Jr., care se numără printre primii zece cei mai bogaţi oameni din Germania, cu o avere estimată la 15,7 miliarde de euro.

Imigrantul, pentru care femeia vrea să renunțe la tot are 31 de ani şi a venit în Germania în 1996 fugind din Afganistan şi a pus prima oară piciorul în casa soţilor Albrecht ca tehnician pentru instalarea unui sistem de internet. Până acum a fost ţinut secret faptul că doamna Albrecht s-a despărţit de soţ în 2015, însă  naşterea primului copil al celor doi a determinat-o pe Katja să se gândească mai bine la această situație şi să ceară oficial divorţul, potrivit agerpres.ro

„Ceea ce s-a întâmplat cu Katja este faptul că era plictisită de viaţă. De măsurile constante de securitate, de izolare şi de angajamentele sociale. Avea nevoie de varietate. Iar Tareq a fost foarte amabil cu ea, foarte relaxat şi îndrăzneţ. Şi-a dat seama că exista şansa unei relaţii şi s-a aruncat în braţele lui”, a declarat publicaţiei Bild Zeitung o prietenă a bogătaşei germane.

Tareq S. lucrează în prezent la construcţia unei case la Meerbusch (Renania – Westfalia de Nord), în care să trăiască alături de Katja şi de familie, iar cuplul este în aşteptarea divorţului pentru a putea obţine resursele necesare pentru a-şi continua proiectul. Ce doi aşteaptă ca socrii să se mute şi să locuiască în aceeaşi casă cu ei.

Miliardarul Theo Albrecht Jr., în vârstă de 69 de ani care este coproprietar împreună cu cumnata sa al lanţului de magazine Aldi Nord şi Trader Joe’s, a declarat că nu se opune divorţului. Este sătul de tribunale după un obositor proces de moştenire.

 

Citește și...