Soţul Alexandrei, tânăra însărcinată care s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cele trei fetiţe, rupe tăcerea:”Urma să…“

Publicat: 29/08/2017 | 07:53

Cazul cutremurător al Alexandrei Braunstein, mama însărcinată, care s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cele trei fiice ale sale, Georgiana, Daria şi Andreea, a şocat întreaga Românie. Tatăl fetiţelor strivite de tren este devastat după ce şi-a pierdut fetiţele.

Necropsia a scos la iveală un alt fapt cutremurător: Georgiana, Daria şi Andreea, fetiţele aruncate în faţa trenului, nu mâncaseră nimic cu mai bine de 20 de ore înainte de a fi duse spre moarte de cea care le-a dat viaţă.

Soţul femeii sinucigaşe vorbeşte pentru prima dată despre cele întâmplate: “Nu stiu cum traiesc. Eu inca cred ca Dumnezeu mi le aduce inapoi. Nu stiu de ce ma mai duc la munca, nu mai am pentru ce, nu mai am pentru cine. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, ştiu că miercuri am vrut să mă duc acolo cu toată fiinţa mea, dar am scăpat greu de la muncă şi nu m-am mai dus. Cred că asta mă va marca toată viaţa, că poate dacă mă duceam, nu păţeau nimic. Dar nu m-am dus şi a doua zi am auzit ce am auzit… De ce să se răzbune pe mine? Că încercam să îi fac toate poftele şi ei şi fetelor, urma să le plimb cu maşina decapotabilă. Când veneam de la muncă, le vedeam în poartă şi strigau după mine<>. Se închidea în ea, nu prea vorbea, cred că ultima sarcină a fost motivul, ea zicea că se descurcă greu cu trei copii. Am încercat, am mers amândoi la spital să avorteze, cu toate că era păcat, dar medicul a spus că sarcina are trei săptămâni şi nu se mai poate face nimic. Eu încercam să o consolez, o mângâiam, o scoteam în parc, ea o ţinea pe a ei, că nu vrea copilul, mai bine preferă să moară decât să aibă copilul“.

 

Citește și...