Soțul directoarei din Focșani, despre relația femeii cu elevul ei: „Îmi spunea că este ca o mamă pentru el! Băiatul este o victimă”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 16/05/2018 | 11:00

Soțul Dianei Tăicuţu, fosta directoare a Liceului de Arte din Focşani surprinsă în ipostaze intime cu un elev de 19 ani, a mărturisit că nu el este cel care a instalat camerele de supraveghere în casă. Imaginile cu femeia de 36 de ani și elevul ei s-au viralizat pe toate rețelele de socializare. Stelian Tăicuțu este devastat de cele întâmplate.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Bărbatul crede că Ovidiu, elevul care apare în imagini alături de soția lui, este o victimă și spune că soția sa i-a mărturisit că se simte ca o mamă pentru acesta, mai ales că adolescentul avea o situație familială dificilă.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Stelian și Diana Tăicuțu au împreună au un copil de 4 ani.

„Eu sunt devastat, nu știu ce să mai comentez la asemenea întâmplări. Bănuieli au fost, dar soția mi-a spus că trebuie să am încredere în ea. Îmi spunea că este ca o mamă pentru el”, a declarat Stelian Tăicuțu, soțul fostei directoare a Liceului de Arte din Focșani, pentru observator.tv.

Bărbatul a negat că el este cel care a instalat camerele de supraveghere în locuința soției sale, așa cum l-a acuzat aceasta, cei doi fiind într-un proces de divorț.  Directoarea a demisionat, luni dimineaţă, după ce imaginile cu ea şi iubitul ei au fost făcute publice.

„Nu știu ce să mai comentez la aceste întâmplări. Îmi pare rău și pentru … Ovidiu cred că a căzut o victimă în această sitație, pentru că e un copil până la urmă, un adolescent în formare. Ea, cadrul didactic, un lider, un director, un formator de opinie nu ar face așa ceva niciodată. Să seducă, are viața atâtor elevi pe mână. Cu Ovidiu era o strict amiciție, o legătură elev – profesor. A fost în casa noastră acum aproximativ doi ani de zile. El are o situație neclară, dificilă, în familie și am înțeles aspectul acesta. Am avut încredere în soție. Am zis „ok, îl ajutăm”. Ea mi-a spus că este ca o mamă pentru el”, a mai spus Stelian Tăicuțu.

 

Citește și...