Soțul vedetei de la „Bravo, ai stil” e “spaima“ lăutarilor

Publicat: 08/02/2020 | 23:42

La aproape patru ani de la nuntă, Daniel Niculescu se confesa: ”Eram alt om, zi de zi pe stradă, prin toate cluburile…” Îi aducea, astfel, tributul de vorbe dulci celei care-l „îmblânzise”, Andreea Tonciu. Doar că Daniel nu a uitat chiar de tot de faptele de vitejie care-l transformaseră, tot el spunea, într-un ”mare golan!” Nici pe departe nu a uitat de gustul cluburilor, pe care le calcă de câte ori are ocazia. E drept, acum îi este deseori aproape și vedeta de la ”Bravo, ai stil”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are imaginile în care Minune, Salam și Tzanca îi cântă la ”ureche” celui care poate fi numit, fără exagerare,”spaima” lăutarilor.

Cine a fumat știe cât e de greu să te abții, după ce ți-ai propus, a nu știu câta oară, că nu mai pui țigara în gură. Cam așa stau lucrurile cu Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, nimeni altul decât bărbatul care dezvăluia ce a însemnat pentru el perioada de după ce s-a însurat: ”Eram mare golan! Acum, m-am liniștit!” Probabil, omul chiar a vrut, dar…

Daniel ”s-a predat”, din ce se poate vedea pe imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă, în exclusivitate: a dat iama în cluburile unde maneliștii cântă cu foc! Și i-a luat la rând, Adrian Minune, Florin Salam, Tzanca Uraganu! (CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU JOACĂ ÎN “OPERAȚIUNEA PORTBAGAJUL”)

Adrian Minune, răsplătit de Daniel și cu un sărut pe obraz

Bani și pupături pentru Minune și Salam

I-a și răsplătit, ca un respectabil ascultător de manele, cu vârf și îndesat! Soțul Andreei Tonciu e mare fan al genului, e clar, pentru că – la cum trăiește linia melodică impusă de Minune, ori Salam, ori vestitul Uragan – nu ai cum să te îndoiești. Primul pe lista ”dorințelor” a fost Adrian Minune. Cu rose-ul la rece, în frapieră, și cu paharul ridicat cât mai sus, în cinstea manelistului, Daniel a transformat noaptea în zi! Când Adrian Minune i-a ”recitat” despre multă iubire, cu dedicație pentru Andreea, care era la masă, soțul iubitor al vedetei de la ”Bravo, ai stil” nu a mai rezistat și l-a pupat apăsat pe obraz, în semn de mulțumire. Mai mult, i-a mai strecurat o bancnotă de 100 de lei în palmă, peste teancul care se formase. Andreea a fost captivată de ”concertul” celebrului manelist, dar și de dedicația pe care Daniel o alesese. Așa că, binedispusă, a proptit telefonul pe masă și a dat drumul la cameră. Pentru remember! Seara s-a încheiat! (NU RATA: ȘTEFAN BĂNICĂ JR., BODYGUARDUL PERFECT PENTRU SOȚIE)

A urmat încă una, dar cu alt interpret celebru: Florin Salam! L-a pupat și pe el, chiar de două ori, în timp ce manelistul își arăta valoarea. A intervenit Andreea, cere i-a cerut o anumită melodie. Salam a schimbat imediat repertoriul, pentru a o mulțumi pe aceea care l-a liniștit pe ”nărăvașul” Daniel.

Nici Florin Salam nu a scăpat de mulțumirile lui Daniel Nițulescu

L-a cuprins melancolia pe maneaua lui Tzanca

În peisajul nocturn preferat de Andreea și Daniel a apărat și Tzanca Uraganu. Manelist la fel de iubit și primit cu brațele deschise. Cu un lăutar ce netezea cu talent coardele viorii lângă ei, Tzanca solistul i-a cântat la ureche lui Daniel melomanul. ”El e numărul 1…” Moment gustat de soțul Andreei Tonciu, care l-a luat pe Tzanca de după gât și i-a șoptit ceva. ”I-auzi”, zice Uraganul în microfon, și o nouă manea inundă încăperea. Acum, omului îi place distracția și, pentru că-și permite, de ce să renunțe la ea… Mai ales că o are, mai tot timpul, pe Andreea lângă el! (VEZI AICI: CELEBRA MANECHINĂ ÎL ACUZĂ PE “FOST” CĂ A UMILIT-O ȘI NU S-A IMPLICAT ÎN CREȘTEREA COPILULUI)

Tzanca Uraganu i-a cântat ceva de dor

Andreea și Daniel, un cuplu din ziua în care s-au văzut: ”În două minute am…”

Cei doi s-au căsătorit în februarie 2016, iar de atunci sunt nedespărțiți. Chiar dacă s-a vorbit, la un moment dat, de divorț, Daniel avea să clarifice situația, mai mult, el a povestit și cum l-a schimbat Andreea. ”Nu am ajuns la așa ceva, la divorț. Îmi place viața asta. Andreea m-a schimbat total. Eram alt om, eram, zi de zi, pe stradă, pe la toate cluburile din București, de la mare. Eram mare golan și știe tot orașul asta. Dar, m-am liniștit, am o familie frumoasă și sunt foarte fericit”, a spus Daniel, la Antena Stars. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU SOȚIA SECRETĂ A STARULUI ROMÂN DE LA HOLLYWOOD)

Tot el a povestit cum a cunoscut-o pe Andreea. ”A fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut într-o parcare. M-am uitat la ea, am vrut să parchez, dar nu am avut loc. Parcase pe vreo 2-3 locuri. Am vrut să mă duc la ea, dar eram grăbit, nu aveam timp, mă aștepta asociatul meu. Îmi amintesc că i-am scris mai târziu pe Facebook, i-am spus că am văzut-o acolo, mi-a răspuns că și ea m-a văzut.

I-am cerut numărul de telefon, nu mi l-a dat, mi-a spus că nu mă cunoaște… Am făcut rost de el în două minute și i-am dat un mesaj pe Whatsapp”, a dezvăluit Daniel. Andreea i-a răspuns la mesaj, după care au vorbit la telefon, iar mai târziu s-au întâlnit. ”Din seara aia am rămas împreună”, a completat, tranșant, Andreea Tonciu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...