Ștefan Bănică Jr., bodyguardul perfect pentru soție

Autor: C. C.
Publicat: 07/02/2020 | 23:41

Ștefan Bănică Jr. pare să fie bodyguardul perfect pentru superba lui soție. Artistul i-a supravegheat ca un profesionist fiecare mișcare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini unice cu unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. (CITEȘTE ȘI: SEXY-URLAȚI L-A RECLAMAT LA 112 PE IUBITUL MILIONAR DUPĂ UN SCANDAL NOCTURN!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Ștefan Bănică Jr. și pe Lavinia Pârva în momentul în care părăseau o unitate medicală din zona Mircea Eliade din Capitală. (NU RATA: UNUL DINTRE CEI MAI TEMUȚI INTERLOPI + UN MILIONAR CUNOSCUT ȘI FRATELE UNUI FOTBALIST AU FOST CONDAMNAȚI LA…)

Se pare că superba parteneră de viață a artistul s-a confruntat cu mici probleme de sănătate și a apelat la serviciile unui specialist.  Îmbrăcată lejer, dar în ton cu vremea de afară, și purtând o șapcă, Lavinia Pârva nu părea să fie chiar într-o stare foarte bună. Imediat după ce au ieșit din clinica medicală, Ștefan Bănică și superba lui soție s-au îndreptat glonț spre mașina de teren a artistului. Ca un soț grijuliu, cântărețul și-a supravegheat îndeaproape partenera.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva ies dintr-o clinică medicală

Popas la farmacie!

La un moment dat, în drumul lor spre casă, Ștefan Bănică Jr. a făcut o scurtă oprire la farmacie. Și aici cântărețul a demonstrat că este un partener extrem de grijuliu. În timp ce Lavinia Pârva a așteptat în mașină, Ștefan Bănică Jr. a ”fugit” după câteva medicamente, care se pare că au fost prescrise de un specialist. Pe sistemul ”punct ochit, punct lovit”, cântărețul n-a zăbovit prea mult în farmacie, și, după doar câteva minute, a ieșit cu o punguliță de medicamente. Cu pași repezi s-a îndreptat spre mașina în care-l aștepta Lavinia și, după ce a urcat la volan, Ștefan Bănică Jr. și-a pierdut urma în traficul aglomerat din Capitală. (NU RATA: FOSTUL PATRON MULTIMILIONAR DIN FOTBAL A AJUNS DE NERECUNOSCUT! S-A ÎNGRĂȘAT ȘI…)

Ștefan Bănică a mers la o farmacie

Viața lor s-a schimbat de când a apărut pe lume micuțul Alexandru  

”Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului (…)

Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate.

Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume…”, a mărturisit Lavinia, în urmă cu ceva timp.

Ștefan și Lavinia s-au căsătorit în secret

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, în 2017, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria! (NU RATA: LA DOUĂ LUNI DE LA ÎNMORMÂNTARE, CORNEL GALEȘ A FOST CITAT ÎN INSTANȚĂ PE 1 APRILIE! MOTIVUL ESTE…)

Nici prietenii apropiaţi nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemaţi la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus că artistul îşi va sărbători ziua de naştere în avans, printr-o petrecere. Numai că primele semne de întrebare au apărut la acel moment, pentru că Ştefan este născut pe 18 octombrie.

Chiar şi aşa, invitaţii au ”muşcat ” nada, dar s-au trezit în faţa faptului împlinit, adică la nunta lui Ştefan cu Lavinia. Petrecerea a fost extrem de reuşită, mai ales că invitaţii au fost cu atenţie selectaţi pentru evenimentul care s-a vrut intim şi… secret!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...