Unul dintre cei mai temuți interlopi + un milionar cunoscut și fratele unui fotbalist au fost condamnați la…

Publicat: 06/02/2020 | 23:27

Vasile Balint, Amiran Dzanashvili și Nelu Aliuță au fost condamnați, alături de alți inculpați, într-un celebru dosar de proxenetism. Cel mai greu încercat de decizia magistraților a fost, totuși, Sile Cămătaru. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, decizia definitivă a judecătorilor de la Curtea de Apel București.

În urmă cu mai mulți ani, procurorii au deschis un dosar de proxenetism pe numele lui Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, ocazie cu care au descoperit lucruri incredibile. S-a stabilit că Nelu Aliuță, zis Gibi, fratele fostului fotbalist stelist Marian Aliuță, dar și Amiran Dzanashvili, un milionar celebru de origine israeliană, aveau “tovărășii” cu temutul Sile Cămătaru, dar și alte nume grele din lumea interlopă.

(VEZI AICI: MAFIOTUL RACOLA VICTIMELE DE PE FACEBOOK: ”ACUM FACI PARTE DIN FAMILIA PREZIDENȚIALĂ…”)

După mai multe termene, Sile Cămătaru, Nelu Aliuță, Amiran Dzanashvili, dar și alte persoane au primit condamnări pentru proxenetism, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, sentințele primite de cei trei din partea magistraților de la Curtea de Apel București. Toți au fost judecați pentru proxenetism în formă continuată și calificată, iar decizia judecătorilor în cazul lor este definitivă.

“Vasile Balint execută pedeapsa principală de 6 ani și 1.210 zile…”

Vasile Balint a avut cel mai mult de suferit. Pe lângă ani grei de închisoare cu executare, Sile Cămătaru s-a ales și cu interzicerea drepturilor prevăzute de art.66 lit.a,b și d Cod penal pe o perioadă de cinci ani!

În temeiul art.213 alin.1 Cod penal cu aplicarea art.35 alin.1 Cod penal și art.41 alin.1 Cod penal condamnă pe inculpatul Balint Vasile la pedeapsa principală de 6 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de proxenetism în formă continuată.

În temeiul art.67 Cod penal interzice inculpatului drepturile prevăzute de art.66 lit.a și b Cod penal pe o perioadă de 5 ani. În temeiul art.65 Cod penal interzice inculpatului drepturile prevăzute de art.66 lit.a și b Cod penal.

În temeiul art. 62 Cod penal rap. la art. 61 alin. 4 lit. c Cod penal aplică pe lângă pedeapsa principală de 6 ani închisoare, pedeapsa amenzii într-un număr de 200 zile-amendă și stabilește suma corespunzătoare unei zile amendă la 25 lei, inculpatul Balint Vasile având de plătit statului suma de 5.000 lei cu titlu de amendă.

În temeiul art. 104 alin. 2 Cod penal revocă liberarea condiționată și dispune executarea restului de pedeapsă de 1.210 zile închisoare din pedeapsa de 13 ani închisoare aplicata prin sentința penală nr. 114/03.02.2009, pronunțată de Tribunalul București în dosarul nr. 13805/3/2007, definitiva prin decizia penală nr. 1523/11.05.2012, a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

În temeiul art. 43 alin.1 Cod penal, art.45 alin.1 lit.b Cod penal inculpatul Balint Vasile execută pedeapsa principală de 6 ani și 1.210 zile închisoare și pedeapsa amenzii de 5.000 lei și 5 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art.66 lit.a,b și d Cod penal”, au stabilit magistrații în cazul lui Vasile Balint.

Sile Cămătaru nu are deloc liniște

(CITEȘTE ȘI: NUȚU CĂMĂTARU A PARTICIPAT ÎN ÎNCHISOARE LA SPECTACOLE, SLUJBE ȘI… CONCURSURI TEMATICE!)

Nelu, fratele lui Marian Aliuță, condamnat cu suspendare

Nelu Aliuță, zis Gibi, fratele fostului fotbalist stelist Marian Aliuță, a fost, la rândul lui, înfundat în respectivul dosar de proxenetism. Însă, din fericire pentru el, a scăpat de închisoare cu executare. Va fi, totuși, sub supraveghere pe o perioadă de patru ani.

În temeiul art.213 alin.1 Cod penal cu aplicarea art.35 alin.1 Cod penal condamnă pe inculpatul Aliuță Nelu la pedeapsa principală de 2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de proxenetism în formă continuată

În temeiul art.67 Cod penal interzice inculpatului drepturile prevăzute de art.66 lit.a și b Cod penal pe o perioadă de 2 ani. În temeiul art.65 Cod penal interzice inculpatului drepturile prevăzute de art.66 lit.a și b Cod penal.

În temeiul art.91 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei de 2 ani închisoare sub supraveghere pe un termen de încercare de 4 ani stabilit în condițiile art.92 Cod penal”, a stabilit instanța.

(NU RATA: TATĂL LUI ABI TALENT A FOST CONDAMNAT PENTRU PROXENETISM, IAR UNCHIUL LUI… A ”VÂNAT” UN ȘOFER CU UN CUȚIT PRIN CENTRUL BUZĂULUI!)

Potrivit unor informaţii apărute în spaţiul public, Marian Aliuţă este un apropiat al clanului Cămătarilor cu care s-a şi înrudit, după ce, în vara lui 2011, a fost naşul de cununie al fiicei lui Nuţu Cămătaru.

Nelu Aliuță, fratele lui Marian Aliuță

Milionarul Amiran, termen de încercare de patru ani

Milionarul israelian Dzanashvili Amiran nu va petrece, la rândul lui, nicio zi după gratii. A fost, inițial, condamnat la doi ani de închisoare, dar magistrații au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe un termen de încercare de patru ani.

În temeiul art.213 alin.1 Cod penal cu aplicarea art.35 alin.1 Cod penal condamnă pe inculpatul Dzanashvili Amiran la pedeapsa principală de 2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de proxenetism în formă continuată

În temeiul art.67 Cod penal interzice inculpatului drepturile prevăzute de art.66 lit.a și b Cod penal pe o perioadă de 3 ani. În temeiul art.65 Cod penal interzice inculpatului drepturile prevăzute de art.66 lit.a și b Cod penal.

În temeiul art.91 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei de 2 ani închisoare sub supraveghere pe un termen de încercare de 4 ani stabilit în conditiile art.92 Cod penal”, au stabilit judecătorii.

Dzanashvili Amiran, probleme cu legea

(NU RATA: FIUL CELEBRULUI PRIMAR, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE PENTRU DEȚINERE DE DROGURI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...