La două luni de la înmormântare, Cornel Galeș a fost citat în instanță pe 1 aprilie! Motivul este…

Autor: C. C.
Publicat: 06/02/2020 | 23:33

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră din procesul care continuă între Cornel Galeș și fiii Ilenei Ciuculete. Din câte se pare, nici pe lumea cealaltă soțul regretatei cântărețe de muzică populară nu are parte de liniște. Nu e păcăleală, Cornel Galeș e chemat în instanță chiar pe 1 aprilie. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU FABULOSUL IAHT AL MILIARDAREI ANETA DE LA MIAMI) 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii uluitoare legate de procesul dintre văduvul Ilenei Ciuculete și fiii acesteia, Cristi și Mugurel Sfetcu. (NU RATA: A FOST FOTOGRAFIAT CU AMANTA PE AEROPORT, IAR ”PROBA ADULTERULUI” POATE AJUNGE LA DOSARUL DE DIVORȚ!)

Potrivit unor surse D.A.S., Cornel Galeș, care s-a stins fulgerător pe data de 30 noiembrie 2019, în Spania, este citat în instanță chiar de Ziua păcălelilor. În urmă cu câteva zile, din cauza protestului judecătorilor, magistrații au decis amânarea cauzei până pe data de 1 aprilie.

”Având în vedere hotărârea nr. 3/2020 a Adunării Generale a Judecătorilor în care se menţioneaza faptul ca s-a hotărât continuarea formei de protest soluţionându-se doar cauzele urgente, precum si comunicatul personalului auxiliar din 03.02.2020 in care se menţionează că se continuă forma de protest, respectiv grefierii planificaţi în şedinţele de judecatĂ vor participa numai la judecarea cauzelor urgente, instanţa va dispune amânarea cauzei la data de 01.04.2020”, se arată decizia instanței.

Cornel Galeș a fost citat în instanță pe 1 aprilie!

Fiica biologică a lui Cornel Galeș și-a condus tatăl pe ultimul drum!

Singurul copil al lui Cornel Galeș din căsătoria pe care acesta a avut-o cu Nela Pințoiu este Claudia. După ce Cornel s-a însurat cu Ileana Ciuculete, se pare că legăturile cu fiica și fosta soție s-au rupt definitiv. De altfel, fostul impresar și fata sa nu au vorbit mulți ani, iar ea l-a dat în judecată pentru plata pensiei alimentare. Tânăra a decis, în final, să lase în urmă trecutul și să vină la priveghiul părintelui ei. (VEZI ȘI: STAR-VLOGERUL DE LA IUMOR RECUNOAȘTE ÎN SFÂRȘIT RELAȚIA CU SEXY-ASISTENTA DE LA PRO TV)

Potrivit apropiaților lui Cornel Galeș, Claudia a cerut, în timpul ceremoniei funerare, ca sicriul în care tatăl ei se afla să fie deschis. Cât timp a stat la priveghi, tânăra nu și-a putut stăpâni lacrimile și a mărturisit că și-a iertat părintele pentru greșelile făcute.

“Cea mai mare surpriză a mea, plăcută, a fost că fata lui a fost alături de el. Și asta chiar m-a impresionat profund. A vrut să își ia rămas bun de la tatăl ei, care, de fapt, era… Sângele apă nu se face, știți?! Și ea a suferit. Și fetele au o relație specială cu tații. Chiar dacă nu au fost împreună, cred că, energetic, ei au corespondat.(…)”, a dezvăluit Silviu Lepădat, unul dintre prietenii apropiați ai soțului Ilenei Ciuculete, chiar înainte de a începe slujba de înmormântare a fostului impresar.

Fiica lui Cornel Galeș este căsătorită și are un fiu. Din nefericire, fostul impresar nu și-a văzut nepotul decât în poze. Claudia Galeș lucrează ca însoțitoare de zbor pentru o companie aeriană din România.

Cornel Galeș și-a pierdut viața în urma unui accident, în Spania

Cornel Galeș, moarte fulgerătoare la 62 de ani

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier, produs pe 30 noiembrie 2019 în Spania. Potrivit Alexandrei – fiica Vivianei Mantoiu, ultima iubită a lui Cornel – în urma impactului, fostul impresar a fost proiectat din mașină și a fost desfigurat. Medicii legiști spanioli ar fi fost nevoiți să-i reconstruiască fața.

„Pe data de 1 decembrie am aflat noi că a murit… Dar, de fapt, el a murit pe data de 30 noiembrie, pe la ora 18:00, ora Spaniei. El se reîntorcea de la restaurant când s-a produs accidentul, iar explicația pentru prezența lui pe Whatsapp din noaptea de 1 decembrie este una simplă.

 În momentul în care Poliția a sunat suspectul, adică cel care conducea mașina, li s-a răspuns că pe el nu îl interesează și că el nu poate să îi ajute cu detalii și că cel mai bine ar fi să caute polițiștii la el în agendă. Atunci, polițiștii au intrat în agenda lui telefonică și prin mesajele lui, iar asta este singura explicație, e chiar una logică”, a declarat fiica Vivianei Mantoiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...