“Spartacus Idolu Fetelor”, romul care a pornit “revoluția” din cartierul Rahova, și-a cerut scuze polițiștilor. “Ami pare rău la domni…”

Publicat: 20/04/2020 | 11:31
“Spartacus Idolu Fetelor”, romul care a pornit “revoluția” din cartierul Rahova, și-a cerut scuze polițiștilor. “Ami pare rău la domni…”

După o noapte petrecută în arest, cel autointitulat pe o rețea socială “Spartacus Idolu Fetelor”, tânărul rom care a început scandalul pe 19 aprilie, în cartierul Rahova, în urma căruia nouă persoane au fost deja reținute pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, și-a cerut scuze, pe Facebook, oamenilor legii.

VEZI AICI: SCANDAL URIAȘ ÎN SĂCELE! BĂRBAT STRIVIT CU MAȘINA, BĂTAIE CU BÂTE ȘI LOPEȚI… VIDEO

“Spartacus Idolu Fetelor” ar fi fost cel care a început “revoluția” din cartierul Rahova, atunci când zeci de polițiști și jandarmi au intervenit pentru a-i calma pe petrecăreți.

Ami pare rău la domni polițiști”, este mesajul scandalagiului care, așa cum se observă clar, abundă de greșeli gramaticale.

Cu doar două ore înainte ca poliția și jandarmeria să ajungă la fața locului, “Spartacus Idolu Fetelor”, înconjurat de mai mulți romi, urla fără niciun fel de jenă: “Așteptăm Poliția! Să vină Poliția! Revoluție! Revoluție!”.

NU RATA:  FOC DE TABĂRĂ, DANS ȘI MULT ALCOOL, CHIAR ÎN STRADĂ, LA GALAȚI! CE AU PUTUT SĂ FACĂ TINERII ÎN PLINĂ PANDEMIE DE COVID-19

Într-un final, dorința lui Spartacus s-a îndeplinit. Pentru a calma spiritele, poliția a tras și câteva focuri de armă. Ulterior, zeci de romi au fost duși la secție, pentru audieri.

Luni dimineață, după câteva ore petrecute în arest, “Spartacus Idolu Fetelor” și-a cerut scuze polițiștilor, pe contul personal de Facebook.

INCIDENTE. Românii o țin din scandal în scandal. Bătaie ca-n filme și la Balotești! VIDEO